Rafa lovpriser spillernes holdninger

Rafael Benitez roser spillerne for at de aldri ga opp mot Middlesbrough i dag. Evnen til aldri å gi seg ga tre poeng i en kamp hvor man var i underlege til fem minutter gjensto.

Rafael Benitez lovpriset sitt lags evne til aldri å gi opp etter dagens seier mot Middlesbrough. De røde lå som kjent under til det gjensto fem minutter av ordinær tid, men tok likevel alle tre poengene. Manageren mente dette var en kamp hvor man ikke ville ha klart å ta full poengpott forrige sesong.

Det ble scouserne Jamie Carragher og Steven Gerrard som reddet dagen for de røde, med to flotte skudd i sluttminuttene.

- Carragher spilte en utrolig god kamp, og Gerrard viste også sine kvaliteter. I fjor spilte vi uavgjort eller tapte kamper som dette. Jeg er fornøyd med holdningene til spillerne mine i dag. Forhåpentligvis kan vi beholde denne evnen til aldri å gi opp resten av sesongen også, uttalte Rafa til liverpoolfc.tv etter kampslutt.

- Carragher var som sagt utrolig, ikke minst siden han normalt sett ikke er noen god avslutter. Og Gerrard viste seg frem fra en god side selv om han ikke er 100% i matchform. Han er en kar som kan forandre kamper.

- Laget viste vinnermentalitet, og det er denne type innstilling vi ønsker resten av sesongen. I fjor ville vi ha avgitt poeng i en kamp som denne, så det var viktig at vi vant. Det sender ut et positivt budskap til fansen, som kanskje begynte å tenke på fjorårssesongen.

- Vi vant på den harde måten. Jeg var fornøyd med det første kvarteret, ettersom vi skapte sjanser, men etter det spilte vi ikke særlig bra og Middlesbrough kontrollerte angrepene våre. De gjorde et flott mål, og hadde overtaket på oss. Jeg trodde det ville bli vanskelig å ta poeng, men vi gjorde noen forandringer og spilte med tre i forsvar mot slutten og det viste seg å bli nøkkelen.

Carraghers utligning i det 85.minutt forandret retning i Emanuel Pogatetz, og noen nyhetsbyråer har notert seg scoringen som selvmål.

- Jeg tror nok Carragher vil hevde at det var hans mål. Sami Hyypiä spøkte med ham etter kampslutt, og sa at det var et selvmål. Til syvende og sist vant vi kampen, og det er hva som betyr noe, avsluttet Benitez.