Rafa: - Momo kan forsvinne

Rafael Benitez bekrefter i dag at Mohamed Sissoko kan komme til å forlate Liverpool under transfervinduet i januar. 2-3 klubber viser interesse. Skrtel blir eneste tilvekst i januar?

Rafael Benitez bekrefter i dag at Mohamed Sissoko kan være på vei vekk fra Liverpool. Manageren opplyser at to-tre klubber viser interesse for midtbanespilleren, som for tiden er opptatt med forberedelsene til Afrikamesterskapet med Mali. Et Mali som i går tapte 1-0 mot Egypt i en treningskamp i De Forente Arabiske Emirater.

- Jeg har hatt samtaler med Momo noen ganger om dette nå, og det samme med hans agent. Vi vet det er et par-tre klubber som har forhørt seg om ham, og vi vil prøve å finne den beste løsningen både for ham og oss, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Det hele avhenger av at vi finner riktig klubb og at denne kommer med et tilfredstillende bud. Vi får vente og se, legger han til.

- I et topplag er det alltid hard kamp om plassene. Vi har hentet inn Lucas, og ettersom Gerrard spiller i midten denne sesongen, i tillegg til at vi har Alonso og Mascherano, så er Momo under press.

- Han ønsker å spille hver kamp. Derfor må vi prøve å finne en løsning for ham, ettersom han er en grei gutt.

Skrtel eneste kjøp i januar?
Benitez avslører ellers at Martin Skrtel kan bli den eneste spilleren Liverpool kjøper i januar.

- Vi er fornøyd med troppen. Vi behøvde en midtstopper til, men i de andre posisjonene har vi nok spillere.

Om Javier Mascheranos situasjon har Benitez følgende å si i dag:

- Vi jobber fortsatt med saken, og føler oss trygge på at han vil bli værende hos oss.