Rafa møtte supporterne

Rafael Benitez hadde tidligere denne uka et møte med supportergruppen SOS. Manageren tyst om mulige forandringer foran møtet med høyvokste Stoke. Fabio Aurelio snart klar igjen.

Vellykket møte
The Times skriver at SOS, Spirit of Shankly, på torsdag hadde et fire timers langt møte med Rafael Benitez. Samtalene kommer i etterkant av at denne supporterunionen også traff medeier George Gillett nylig.

Det har blitt lagt et nokså solid lokk på disse samtalene, men Benitez skal ha innrømmet at han deler supporternes frustrasjon over den uro som hersker i kulissene på Anfield. Han ville imidlertid ikke kommentere spørsmål om eierskap og hans forhold til daglig leder Rick Parry.

Manageren var imidlertid klar på at han var sterkt knyttet til klubben og hadde ingen andre planer enn å prøve å bringe suksess på Anfield.

Benitez skal også detaljert ha forklart om planer til å kunne forbedre Liverpools ungdomsakademi, uten at det har kommet fram hva dette skal innebære.

Rafa forklarte at Sammy Lee var blitt brakt tilbake til trenerstaben ikke bare på grunn av hans treneregenskaper, men at han som en tidligere spiller kunne styrke det nåværende regimes tilknytning til klubbens tradisjoner.

- Det var et godt møte, konkluderte en representant fra SOS. - Manageren viste hvilken lidenskap han hadde for klubben og overbeviste oss om at han fører Liverpool i riktig retning.


Hyypiä eller ikke?
Dagens motstander Stoke har et lag hvor majoriteten av laget er nesten to meter på strømpelesten, og mange tror at Rafael Benitez bringer inn en uthvilt Sami Hyypiä for å styrke laget på forventede luftdueller. Manageren selv vil imidlertid ikke røpe noe i den forbindelse.

- Jeg har sett på Stoke og de har veldig høye spillere. Vi vet at de vil være farlige på dødballer, men vi må bare forsvare oss litt bedre enn vi har gjort tidligere og score flere mål enn dem, forklarer Rafa.

- Sami er en glimrende proff. Han vet at Carra og Skrtel spiller bra og vi har også Agger tilbake. Han vet at han vil bli en viktig spiller for oss denne sesongen.

Fabio Aurelio er den eneste spilleren av førstelagstroppen som er ute med skade for øyeblikket, men manageren understreker at den skadeplagede brasilianeren snart vil være klar igjen.

- Det er ikke alvorlig, men det er alltid det samme problemet. En spiller behøver to eller tre dager på å bli klar igjen, mens han trenger fire eller fem. Det er ikke noe med hans innstilling å gjøre, men det er slik fordi han har hatt mange skader i rekkefølge. Vi holder kontakten med legeteamet og ønsker ikke å ta noen risiko.

- Når han er frisk er han en av de beste backene som finnes.