Rafa nær ny kontrakt

The Times skriver at Benítez i prinsipp er enig med Hicks og Gillett om en ny 4,5-årskontrakt. Keane ønsker å bli lenge i Liverpool. Babel avvisende til en retur til Ajax.

Vanligvis pålitelige The Times skriver at Rafael Benítez er i ferd med å avfeie alle spekulasjoner om hans fremtid som Liverpool-manager. En ny 4,5-årskontrakt skal i prinsipp være avtalt med eierne George Gillett og Tom Hicks. Den nye avtalen vil i så fall binde spanjolen til Anfield frem til sommeren 2013, og vil erstatte den eksisterende som utløper om 18 måneder. En kontraktsignering forventes å skje i løpet av kort tid. Benítez kan også komme til å få en lønnsøkning fra den nåværende årslønnen på £3,5M.

Keane ønsker å bli lenge i Liverpool
I helgen verserte det rykter om at Tottenham ville prøve å kjøpe Robbie Keane tilbake, men Rafael Benítez kunne i går fortelle at et salg er uaktuelt. Heller ikke Keane er lysten på et klubbskifte.
- Så lenge jeg jobber hardt og holder det gående, vil jeg være her lenge. Jeg skal score mange mål, uttaler Keane til ITV4.

Ikke aktuelt med en retur til Nederland
Ryan Babel har spilt lite for Liverpool denne høsten, og De Telegraaf skrev i går (tirsdag) at Liverpool har sagt nei på en forespørsel om å låne spilleren tilbake til Ajax. Babel avviser at det er aktuelt med en retur til Nederland.
- Det var ikke noe mer enn et forslag, sier Ryan Babel til Setanta Ireland etter 3-1-seieren mot PSV Eindhoven.

- Jeg scoret et mål, og vi vant. Det var en spesiell kamp for meg siden jeg pleide å spille for Ajax.