Rafa pratet med liverpool.no

Rafael Benitez satte stor pris på den støtten LFC fikk i Oslo, før en sesong hvor oppkjøringen ikke har vært optimal. Sjef i Vålerenga imponert over mengden av røde supportere.

- Savner spillere
Supporterklubben fikk en eksklusiv prat med Liverpools manager Rafa Benitez før gårsdagens kamp på Ullevaal Stadion. Mens Sammy Lee og de andre trenerne tok seg av oppvarmingen, brukte Liverpool spanske manager tiden til å signere autografer for norske supportere og slå av en prat med supporterklubbens formann. Spanjolen var synlig overrasket og imponert over "Rødehavet" på tribunene og spurte om hvor supporterne kjøpte draktene sine, hvor mange tilskuere og røde supportere det var på kampen og viste stor interesse for medlemsbladet The Kopite og supporterklubben generelt.

På spørsmål fra supporterklubben om alt var i rute før sesongstart, svarte Rafa: - Alt er ikke helt som vi skulle ønsket. Mange av EM-spillerne var ikke med da pre season-oppstarten startet i begynnelsen av juli og spesielt de spanske spillerne har hatt en kort sesongoppkjøring. I tillegg mister vi 3 OL-spillere i flere uker (Lucas, Mascherano og Babel, red. anm.).

Rafa var i strålende humør og satte tydelig pris på den enorme støtten laget og han selv får fra de norske supporterne. Han var tydelig mye mer interessert i å høre om norske supportere, signere autografer og stille opp på bilder enn å følge med på spillernes oppvarming før kampen og avsluttet vår samtale med å si at han så på kampen som en viktig del av sesongoppkjøringen og ville bruke sitt sterkeste mannskap fra start (med unntak av keeperplassen, red. anm.). - Enjoy the match, smilte Rafa før han gikk bort for å skrive flere autografer.

- Skjønner hvordan Lyn har det
Oslo og Ullevaal ble farget rødt i går, da Liverpool ikke bare feide Vålerenga av banen men også vant en suveren seier på tribunene.

Sportsdirektør i Vålengera, Jan-Erik Aalbu, sammenlignet det med som et måte med Vålerenga og Lyn, men at hans lag denne gang ble lilleputten i forhold til tilskuertall.

- Nå skjønner jeg hvordan Lyn har det når de spiller hjemmekamp mot oss, sa Aalbu til VIF TV.

- Det var en fin kveld. Det var bare en treningskamp så resultatet bryr vi oss ikke så mye om. Vi møtte spillere som er i verdenseliten og hang bra med i perioder. Liverpool var selvfølgelig beste, men jeg synes vi ga dem en god kamp.