Rafa satser på god start i 2008

Rafael Benitez understreker at bare tre poeng er godt nok i kveldens ligamøte mot Wigan. Hyypiä og Agger kjemper for å bli spilleklare, med Arbeloa i beredskap som midtstoppervikar.

Liverpool kan ønske Peter Crouch velkommen tilbake i troppen etter at spissen har sonet tre kampers karantene som følge av sitt røde kort på Stamford Bridge. Rafa Benitez er glad for å ha en uthvilt spiss til å velge fra, men størst spørsmålstegn er det likevel ved midtforsvaret og hvem som skal være partner til Jamie Carragher.

Ifølge Liverpool Echo har både Sami Hyypiä og Daniel Agger jobbet hardt med fysioterapeutene de siste dagene for å bli klare for spill igjen, og foreløpig er ingen av dem avskrevet til kveldens kamp mot Wigan. Alvaro Arbeloa vil igjen danne par sammen med Carra dersom begge de to nordboerne må kaste inn håndkleet.

- Det er ingen tvil om at vi var det bedre laget i kampen mot City, sier Rafa til Echo. ? Vi kontrollerte kampen etter det første kvarteret, spilte virkelig bra og skapte mange sjanser. Hvis vi spiller like bra i kveld er jeg sikker på at vi vil vinne.

- Skal vi henge med i toppen av tabellen må vi vinne slike kamper som i kveld.

- Det er bra å ha Peter Crouch tilbake, ettersom vi har spilt tre kamper på kort tid og vi nå kan ha en til å velge fra.

- Jeg tror at spillere vil vite når de har gjort en feil og at de ønsker å gjøre det bra når de kommer tilbake. Jeg er sikker på at Peter vil jobbe hardt for laget dersom han blir tatt ut.

- Arbeloa var litt nervøs under de første minuttene, men fant seg deretter til rette og spilte virkelig bra sammen med Carra, sier Benitez om skadeproblemene i midtforsvaret. ? Det kan være vanskelig hvis du spiller i en slik uvant posisjon, men jeg har tiltro til Arbeloa og hvis han igjen behøves i midtforsvaret er jeg sikker på at han vil greie seg bra.


Rafa avsluttet intervjuet med en hyllest til Sheila Walsh, som har vært sekretær til Liverpools manager i mer enn 25 år, og som i går tapte kampen mot kreften.

- Tankene mine, de til trenerstaben, spillerne og alle Melwood er hos familien til Sheila under denne triste tiden. Sheila var en vidunderlig person som det var en fornøyelse å jobbe sammen med, hun ga en utmerket service til denne klubben i mer enn 25 år.

- Jeg var heldig som fikk lov til å jobbe sammen med henne fra og med første dagen som jeg kom til Liverpool, og jeg vet å verdsette den viktige rollen som Sheila hadde med å gi klubben suksess. Hun vil bli sårt savnet hos alle i Liverpool Football Club.

LFCSCSB vil ønske å istemme ordene til Rafael Benitez. Vi har helt siden starten på 80-tallet hatt god kontakt med Sheila på Melwood, og hun har vært en av mange fantastiske personer som har gjort Liverpool FC til hva det var og hva det er.