Rafa ser mot lederen Mascherano

Benitez tror Javier Mascherano vil bli den spilleren Man Utd ønsker som erstatter for Roy Keane. United usikre på trekløver foran morgendagens gigantoppgjør.

Med en aldri så liten antydning av skadefryd understreker Rafael Benitez foran kampen mot Manchester United at man på Anfield er svært fornøyd med Javier Mascherano, og lurer på om man har vært like heldige på Old Trafford i å erstatte kjempen Roy Keane. Alex Ferguson skal ha hatt Mascherano på blokka da han søkte etter et nytt midtbaneanker, men argentineren valgte å spille for Rafa heller enn å reise til samme klubb som kameraten Carlos Tevez.

Det er mye snakk om Torres, Gerrard, Ronaldo og Rooney før møtet i morgen ettermiddag, men det er samtidig liten tvil om at Javier Mascherano vil være en av de første som Liverpools manager setter ned på sin lagoppstilling.

- United har kjøpt to eller tre spillere til hans posisjon, og av og til betalt mer penger enn vi gjorde for Mascherano, sier Liverpools manager på spørsmålet om man på Old Trafford har greid å erstatte Roy Keane.

- Vi er fornøyd med det vi har. Jeg vet ikke om United er fornøyd og jeg vet ikke hvor interessert de var i ham, men vi er meget tilfredse. Mascherano har en fantastisk mentalitet og er en god profesjonell. Han vil bli en nøkkelspiller for oss over de neste årene. Han kan bli som en Roy Keane. Han er den samme typen spiller, en leder. Når du spiller i utlandet er språket alltid viktig, og etter hvert som Mascherano forstår mer vil han bli bedre som spiller.

Hvis en skal tro Alex Ferguson går det mot at Edwin van der Sar står i mål mot Liverpool, mens det er høyst usikkert angående Rio Ferdinand.

- Vi vil vente å se på Edwin van der Sar og Rio Ferdinand, etter at de har trent i dag, sa manageren til Man Utd på gårsdagens pressekonferanse.

- De må begge trene hvis jeg skal føle meg sikker nok til å benytte dem. Jeg er tvilsom angående Rio, men håpefull på Edwin. Hvis en av dem blir klare vil det være en bonus, med den erfaringen de har.

- Louis Saha fikk en smell på onsdag, og vi må se hvordan han er. For øvrig er alle friske.