Rafa stoler på Torres og Keane mot Liege

Rafa Benitez håper at Fernando Torres og Robbie Keane sammen kan bidra til bortemål i Belgia. Han mener imidlertid at lagets to stjernespisser vil trenge tid til å utvikle samarbeidet.

Rafael Benitez tror at Robbie Keane og Fernando Torres kan bli et av de beste angrepsparene i Europa. Liverpool-manageren er godt fornøyd med samarbeidet mellom sine to stjernespisser så langt, og nå håper han at duoen skal finne veien til nettmaskene mot Standard Liege i morgen.

- Jeg mener våre to spisser er av ypperste klasse, og like bra som noen andre i Europa. Dersom de får mye spilletid sammen, tror jeg bare de vil bli bedre og bedre, uttalte Benitez på dagens pressekonferanse i Belgia.

- Jeg skulle ønske at de hadde spilt mer sammen under preseason, men Torres kom sent tilbake fra EM og det er ikke lenge siden vi kjøpte Keane. Dette er selvsagt ikke ideelt, men begge spillerne er smarte og dyktige, og dersom de får spille sammen en stund vil det bli enklere for dem å forstå hverandre. Jeg tror de vil klare seg bra og vise sine kvaliteter, la han til.

- Den lille tiden de har fått sammen på banen har de spilt bra og gjort mål. De vil trenge tid, men jeg har tro på dem og synes de spilte bra i vår siste kamp mot Lazio.

- Jeg har tro på mine spillere, selv om du alltid må være forsiktig når du møter lag i Europa, sier Benitez foran morgendagens oppgjør på Stade Maurice Dufrasne.

- Jeg vet Liege tapte en treningskamp mot St Etienne, men de vant den belgiske supercupen her om dagen, så vi må være forsiktige. Alle som deltar i denne turneringen må være klar over kvalitetene til lagene som er med. Vi må fokusere på hver enkelt kamp og sørge for at vi ikke begår tabber.

- Vi vet det er viktig å kvalifisere seg til gruppespillet i Champions League hvert år, og forhåpentligvis klarer vi det denne gangen også. Vi har prøvd å lære så mye som mulig om Liege, og vi har studert de kampene de har spilt den siste tiden samtidig som vi har analysert deres kamper i fjor. Vi har en del informasjon.

- Staben min har sett på kampene fra forrige sesong, men de har skiftet trener siden da, så det var viktigere å få finstudert de siste kampene deres.