Rafa tenker ikke på Chelsea

Rafael Benitez vil ikke ofre Chelsea-kampen en tanke før han har kommet hjem fra Madrid. Manageren gleder seg over å ha Ryan Babel tilbake i troppen.

Rafael Benitez kommer ikke til å tenke på søndagens toppoppgjør mot Chelsea når han tar ut laget til kampen mot Atletico i morgen kveld. Det avslørte han på kveldens pressekonferanse på Vicente Calderon. Manageren var også glad for å kunne ønske Ryan Babel velkommen tilbake i troppen etter skaden han pådro seg i Nederlands landskamp på Ullevaal.

- Vi tenker kun på denne kampen. Om 3-4 dager vil så fokusere på den neste.

- Jeg er virkelig glad for å være her, i min by. Min hjemby nå er Liverpool, men jeg kommer fra Madrid og er glad for å være tilbake. Jeg har den største respekt for Atletico, deres fans og alt ved klubben. Jeg vil kose meg her, og prøve og vinne for våre supportere.

Benitez ser ikke bort i fra at selvtilliten kan være lav i Atletico-troppen etter tre strake tap, men tar ingenting for gitt og forventer at vertene hever seg til denne kampen.

- Vi vet at enhver kamp på Calderon vil bli veldig vanskelig. De har et godt lag med gode spillere. Det vil ikke bety så mye at de nylig har tapt for Real Madrid og Barcelona, da dette også er store klubber. Alle spillere blir motiverte av Champions League, så dette er en stor kamp for oss også.

Manageren håper at man slipper å komme i bakleksa denne gangen, slik man har gjort i mange kamper denne sesongen. De røde har denne høsten kommet tilbake og vunnet fem kamper der motstanderen har tatt ledelsen.

- Når kampene er over, er det selvsagt positivt, men i løpet av kampene er det hardt for meg når kamputviklingen har artet seg slik. Jeg foretrekker at vi scorer først, men dersom vi må komme bakfra, får vi håndtere det også.