Rafa tilbakeviser krav om lønnsøkning

Benítez er overrasket over å lese i pressen at han skal ha kommet med krav om en lønnsøkning. Han prioriterer forhandlinger om kontraktens lengde. Det diskuteres en forlengelse på mer enn to år.

Rafael Benítez tilbakeviser spekulasjoner om at han har fremlagt krav om en lønnsøkning. Han har gitt rådgiverne sine beskjed om at kontraktens varighet har større prioritet enn mer lønn.
- Jeg ble overrasket over hva jeg leste. Overrasket over å se at jeg krevde mer penger. Det er ikke sant.

- Jeg fortalte min agent da han begynte samtalene om ikke å snakke om penger. Spørsmålet var om kontraktens varighet, deretter min rolle. Det siste spørsmålet var om penger.

- Så når man ser ting som har blitt sagt (om penger), betyr det at folk enten ikke forteller sannheten eller at folk har veldig dårlig informasjon eller de ønsker å skape rot.

- Jeg er veldig skuffet over dette. Jeg sier det igjen. Det er ikke sant. Jeg spurte ikke om noe. Jeg bare fortalte mine rådgivere om å gå på møtet og høre hva de (eierne) ønsker. Eierne snakket om en forlengelse.

- Igjen sier jeg at folk har veldig dårlig informasjon. Forhåpentligvis vil det bli løst før eller senere, men jeg vet ikke når.

- Jeg var fornøyd med det første møtet og enda mer med det andre, det var bedre. Igjen er jeg veldig klar. Folk prøver å rote det til, og jeg vet ikke hvorfor.

Det ble først hevdet at eierne bare var villig til å tilby en kontraktsforlengelse på to år, men at Benítez ønsket flere.
- Vi snakker om flere (år) nå, og vi er fornøyd med samtalene.