Rafa tror ikke Torres kan spille på søndag

Rafael Benitez tror ikke at Fernando Torres vil være i stand til å spille mot Chelsea, selv om spilleren selv hevdet at det skulle gå bra tidligere i dag.

Liverpoolfc.tv skriver nå i ettermiddag at Fernando Torres ikke vil være i stand til å spille mot Chelsea på søndag, og viser til at Rafael Benitez har bekreftet det alle Liverpool-supportere fryktet da spanjolen hinket av banen midtveis i første omgang av Spanias privatlandskamp mot Frankrike i går kveld.

- Vi har mistet Torres, og Mascherano kommer ikke tilbake på trening før i morgen. Jeg synes ikke det er fair med slike privatlandskamper midt i sesongen. Jeg tror Mascherano kan spille på søndag, men vi må vente å se, sier Benitez.

- Siste nytt om Torres er at det dreier seg om en hamstring-skade. Jeg må snakke med legen, men jeg tror han må stå over søndagens kamp. Normalt sett vil det ta en uke før spilleren er klar igjen når han må forlate banen på denne måten, legger han til.

- Dette er et stort problem for oss, avslutter han.

Benitez må også klare seg uten Daniel Agger, Andriy Voronin, Alvaro Arbeloa, Fabio Aurelio og den suspenderte Xabi Alonso på Stamford Bridge.