Rafa tror N'Gog kan overraske

Rafael Benitez tror at David N'Gog vil overraske Liverpool-supporterne og bli en hit allerede kommende sesong. Men manageren innser at 19-åringen må bli fysisk sterkere.

Rafael Benitez tror at David N'Gog kan bli en umiddelbar hit i Premier League, franskmannens unge alder til tross. Manageren forventer at £1.5M-kjøpet fra Paris Saint-Germain skal kjempe om en plass i startoppstillingen allerede i høst.

- David trener med førstelaget. Kanskje blir det for tøft for ham med 90 minutter akkurat nå, men det vil ikke gå lenge til han klarer det, sier Benitez til Liverpoolfc.tv.

- Normalt sett ville han først vært klar for førstelaget neste sesong, men han er en spiller som ønsker å gjøre raske fremskritt, så han vil nok lære og finne seg til rette raskt. Vi har kjent til ham i ett år eller to. Han var inne i det siste året av sin kontrakt med PSG, og var tilgjengelig til en god pris. Han er en ung spiller som fortsatt har mye å lære, men han kan gi oss mye både nå og i fremtiden, slår Rafa fast.

- David kan spille som spydspiss, men han er ikke så sterk ennå ettersom han er så ung. Han er imidlertid en kvalitetsspiller som både er i stand til å holde på ballen og slå gode pasninger. Han bemerker seg også med intelligente løp.

- Jeg synes han utviser god fotballforståelse, og selv om han må bli fysisk sterkere, så vet vi at dette vil komme med tiden om han bare jobber hardt nok.

- Det er vanskelig å sammenligne David med andre spillere. Jeg vil anbefale supporterne å se ham spille, og så gjøre seg opp sine meninger, avslutter Benitez.