Rafa tror Sami og Peter vil skrive under

Rafael Benitez tror at Sami Hyypiä og Peter Crouch vil takke ja til de nye kontraktsforslagene de har mottatt fra klubben. Han mener at Liverpool fortsatt vil ha bruk for deres kompetanse.

Rafael Benitez håper og tror at Peter Crouch og Sami Hyypiä med det første vil signere kontraktsforlengelsene de har mottatt fra klubben. Hyypiäs kontrakt går som kjent ut allerede nå til sommeren, mens Crouch nå har mindre enn halvannet år igjen av sin avtale.

- Jeg har snakket med begge to flere ganger. Du vet aldri, men jeg tror det vil gå i orden snart, uttaler manageren til liverpoolfc.tv.

Benitez tror at 27 år gamle Crouch vil fortsette i Liverpool trass i at pressen til stadighet linker ham bort fra klubben.

- Rick Parry har fortalt meg at Peters agent ønsket å snakke med ham om en ny kontrakt. Dette var for en måneds tid siden. Så jeg snakket med Peter, og forklarte hva jeg mente om saken, ettersom han var klar over at topplag av og til skifter ut spillere. Men nå er han fornøyd, og jeg tror at Rick Parry er i samtaler med agenten.

- Alle topplag trenger gode spillere. Crouch er en annerledes spillertype enn Torres, Voronin og Kuyt. Det er viktig for oss å ha flere muligheter. Da er det greit ha en spiller vi kan benytte i kamper hvor vi trenger noe annet.

Når det gjelder Hyypiä, så vil han gå løs på sitt tiende år i klubben om han signerer forslaget han har fått fremlagt. Selv om han fyller 35 år senere i år, så tror Benitez at finnen fortsatt kan utfordre de yngre midtstopperne i troppen og kjempe om en plass på laget.

- Jeg snakket med Sami og sa vi var interesserte i å gi ham en ny avtale. Han er en veldig, veldig god proff. Det handler ikke bare om rutine, men også om at han er en god spiller. Han har spilt mange kamper denne sesongen, og tanken er at han også skal være med å kjempe om en plass på laget neste sesong.

- Det vil være bra for oss. Han er en type som kan gi de yngre spillerne råd, men jeg tror også han har en reell mulighet til å kjempe om en plass på laget. Han har vært en utrolig tro tjener for denne klubben. Det er ikke ofte at utlendinger spiller for samme klubben i 10 år, og du må være virkelig godt fornøyd når du får beholde en god proff som Sami i klubben så lenge.