Rafa: - Vi fortjente seieren

Liverpool burde ha vunnet mer enn 2-0 mot Bolton. Ligaen er prioritet. Strålende fornøyd med Alonso. Midtbanespilleren presiserer at Liverpool har til hensikt å holde seg i toppen.

Liverpool vant 2-0 mot Bolton på Reebok Stadium etter scoringer av Dirk Kuyt og Steven Gerrard. Seieren kunne fort ha vært større hvis de røde hadde vært mer effektive foran mål.
- Jeg tror at laget hadde mange sjanser. I første omgang hadde vi mye ballbesittelse, i andre omgang var det flere lange baller og andreballer. De ble mer fysiske, men det var bare et spørsmål om å score det andre målet og avgjøre kampen, uttaler Rafael Benítez til Sky Sports.

Bolton prøvde å få Steven Gerrard ut av kampen ved å sette Fabrice Muamba på ham. Muamba ble imidlertid byttet ut ved pause.
- Vi visste at de ville være klar over Gerrard og kanskje Alonso. Ja, det var mann-til-mann, men Gerrard var i bevegelse og skapte god plass for Mascherano og Alonso. Vi hadde massevis av ballinnehav.

Bolton truet bortelaget på stillingen 0-1, og Benítez vet at det er mulig at motstanderen kan få en utligning på en dødball.
- Vi hadde to eller tre sjanser i første omgang, og også i andre omgang.

- Og så var det alltid mulig fra et hjørnespark, frispark eller langt kast, men som vi sa, var det andre målet avgjørende. Det kunne ha vært tre eller fire til slutt.

Rafael Benítez var glad for at laget vant i første kamp etter tapet mot Tottenham i midtuken.
- Alle vet vi vil vinne hver kamp, hver turnering, men ligaen er prioritert. Jeg tror at dersom vi holder oss i toppen av ligaen, så vil supporterne være glade, avslutter han.

Rafael Benítez var strålende fornøyd med opptredenen til Xabi Alonso. Manageren tror at midtbanespilleren nærmer seg toppform.
- Klart han spiller bra, uttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Han spilte også godt i sitt første år. Nå har han mer selvtillit og spillerne rundt ham er kanskje bedre også, spillere som Gerrard og Javier Mascherano.

- De gjør det enklere for en midtbanespiller når de har gode bevegelser fra spillere som Fernando Torres og Robbie Keane på topp.

Bolton ga Liverpool hard kamp, men Benítez er glad for de tre poengene.
- Vi jobbet virkelig hardt og spilte veldig, veldig bra i første omgang. Vi ble satt under mer press i andre fordi de flytett frem og var mer fysiske.

Bolton hadde en ball i mål rett før pause, men dommer Rob Styles annullerte for angrep på keeper.
- Regelen sier at målfeltet er for keeper. Så hvis det er tre spillere rundt målvakten og han ikke kan få ballen, er det obstruksjon og indirekte frispark. Det er veldig tydelig at reglene er slik.

- Dette er internasjonale regler, og det har jeg sagt siden jeg kom hit.

Alonso: - Vi må holde det gående
Xavi Alonso mener Liverpool oser av selvtillit etter seieren mot Bolton. Midtbanespillere uttaler at laget er akkurat der de ønsker, nemlig på toppen av tabellen. Laget ønsker å vise at de kan være tittelutfordrere.
- Vi respekterer alle våre motstandere, men vi har selvtillit i øyeblikket. Vi spiller bra, scorer mål og er i en god posisjon, sier Alonso til Liverpoolfc.tv.

- Det er viktig å være med i toppen. Vi vet at vi må fortsette slik dersom vi skal være med mot slutten av sesongen.

- Vi burde ha scoret mer i dag. Kanskje et mer rettferdig resultat hadde vært 3-1 eller 4-1, men det viktigste er de tre poengene. Vi må fortsette med slike opptredener fremover.