Rafa: - Vi viser fremgang

De siste kampene viser at laget har blitt bedre. Ser frem til å møte Atlético. Gerrard nærmer seg formen. Keane synes samarbeidet med Torres fungerer bedre. Årets lagbilde. Billettinfo Chelsea.

Rafael Benítez mener kampene mot Manchester United, Everton og PSV Eindhoven viser at laget er sterkere enn forrige sesong.
- Når man vinner flere store kamper på rad, og spiller bra, da øker selvtilliten, spesielt etter kampene vi har vunnet mot Manchester United og Everton.

- Selvtilliten er høy. Målet vårt er å fortsette slik. Seirene mot United og Everton har vist at laget kan slå alle.

- Forrige sesong sa folk at vi ikke klarte å vinne mot de tre beste. Nå fortjente vi å beseire United, og det var det samme mot Everton. Disse seirene viser hvor mye vi har forbedret oss.

- I slike situasjoner trenger man ikke å si mye til spillerne. Selvtilliten er høy, og de vet hva der er kapable til.

Rafael Benítez vet at oppgjørene mot Atlético Madrid blir viktige. De røde gjester Vicente Calderon onsdag 22. oktober før lagene møtes igjen på Anfield 4. november.
- Atlético er et godt lag. De er i ilden, har stor selvtillit og har spillere med kvalitet.

- Sinama-Pongolle spiller bra, men alle snakker også om hvor bra Agüero spiller. De er et godt lag, og de har enestående supportere som gir dem utrolig støtte.

- Vi kjenner alle til Luis Garcia. Vi vet at det vil bli vanskelig, men det blir også en god erfaring å møte dem i Madrid.

- Den neste kampen i Madrid vil bli den viktigste i gruppen. Så møter vi dem på Anfield etterpå, men neste kamp er den viktigste. Vinner vi den og får enda ett poeng, da er vi praktisk talt videre.

Spisduoen finner hverandre bedre
Robbie Keane mener at samarbeidet med Fernando Torres begynner å fungere. Keane var involvert i begge målene mot Everton forrige helg. I går sto Torres bak målgivende til Keanes første mål i rødt.
- Jeg hjalp Fernando med to på lørdag, og han svarte med en flott assist til meg, uttaler Keane.

- Vi trenger tid som ethvert spisspar. Det fungerer aldri helt med én gang.

- Vi har begynt å finne hverandre fint. Jeg var involvert i oppbyggingen til begge målene hans mot Everton, og nå har han stått bak én for meg.

- Det er stort for oss. Vi skal fortsette å jobbe hardt med samarbeidet. Forhåpentligvis er dette bare starten for en hel del scoringer for oss som duo.

Gerrard nærmer seg formen
Steven Gerrard slet med en lyskeskade i begynnelsen av sesongen. Nå synes kapteinen formen er i anmarsj.
- Jeg føler bra. Jeg har spilt tre eller fire kamper nå. Jeg har tro på at jeg nærmer meg toppformen. Jeg er fornøyd med de to seneste kampene. Nå vil jeg forsøke å bygge videre på det til søndag.

Lagbilde 2008/09
Liverpool FC har offentliggjort lagbildet for sesongen 2008/09.

Billettinfo Chelsea borte
Liverpool har fått tildelt 3107 billetter til bortekampen mot Chelsea søndag 26. oktober kl. 14.30. Billettene for voksne koster £48 på Shed Upper Tier og £45 på Shed Lower Tier. Honnør og barn går for £20 på begge tribuneseksjoner. Sesongkortinnehavere som var på 12 eller flere bortekamper i Premier League 2007/08 får kjøpe billett fra torsdag 9. oktober. Fra lørdag 11. oktober kan sesongkortinnehavere med 9 eller flere bortekamper sikre seg billett, og fra søndag 12.oktober går retten til de med seks eller flere bortekamper.