Rafa: - Yossi og Dirk blir

Benayoun og Kuyt har blitt linket til henholdsvis Roma og Hamburg, men Rafael Benítez sier til Liverpoolfc.tv at begge spillerne blir på Anfield. Alonso ikke et transfermål for Fenerbache.

Rafael Benitez har i dag svart på spekulasjonene om fremtiden til Yossi Benayoun og Dirk Kuyt.
- Ingen av spillerne kommer til å forsvinne, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

Ifølge rapportene er AS Roma interessert i Yossi Benayoun, og i formiddag ble Dirk Kuyt satt i forbindelse med en overgang til tyske Hamburg. Liverpool-manageren har snakket med begge spillerne de siste 24 timene, og han er sikker på at både Kuyt og Benayoun vil få en viktig rolle i klubbens søken etter suksess kommende sesong.
- Det er sant at Roma er interessert i Yossi. Jeg snakket med ham i går, og jeg fortalte ham at jeg ønsker å beholde ham. Han er en spiller med kvalitet, og han har vist det under pre-season. Jeg har ingen flere nyheter om Yossi - han skal bli hos oss.
  
- Jeg har også snakket med Dirk Kuyt i morges. Jeg er veldig fornøyd med ham, og han skal bli hos oss.

Fenerbache ikke ute etter Alonso
Fenerbache har vært linket til en overgang for Xabi Alonso, men den tyrkiske toppklubben avviser nå at de er ute etter Liverpools midtbanemann. Noen mindre engelske nettsteder henviser til en uttalelse tyrkerne har kommet med.
- I en tid nå har det versert rapporter i pressen som sier at klubben vår er etter Xabi Alonso og at vi har kommet til enighet om en avtale for hans overgang.

- I dag har en rekke aviser publisert nyheter om at vi er i forhandlinger med Liverpool, og at vi hadde en taktisk strategi for forhandlingene.

- Disse rapportene er ikke riktige. Vår klubb har ingen intensjon om å kjøpe Xabi Alonso.

I øyeblikket virker det uansett lite sannsynlig at Benítez kommer til å kvitte seg med sin landsmann i nær fremtid. Steven Gerrard er skadet, Javier Mascherano og Lucas Leiva er i OL og Gareth Barry er fortsatt i Aston Villa.