Real trakk budet på Pennant

Real Madrid har trukket £3M-budet de la inn på Jermaine Pennant før jul. Wigan-manager Steve Bruce er interessert i spilleren, men kan trolig ikke tilby like mye som Real Madrid.

Jermaine Pennants håp om en overgang til Real Madrid ser ut til å ha gått i vasken etter at den spanske storklubben har trukket sitt bud på £3M, melder Tony Barrett i Liverpool Echo.

De røde mottok et bud fra Real Madrid for kantspilleren to dager før jul, men den antatte avtalen har nå kollapset på mystisk vis. Først ble det sagt at de personlige betingelsene kunne bli et problem, men kilder i Spania har antydet at Real Madrid har trukket budet på anmodning fra Juande Ramos. Den nyansatte trenere sies å ikke være overbevist om at Pennants ferdigheter er gode nok for La Liga-klubben.

Pennant har stadig kommet lengre bak i rekken på Anfield, og 25-åringen har ikke spilt en kamp for Liverpool på to måneder. Siste opptreden var mot Portsmouth 29. oktober.

Kantspillerens kontrakt går ut til sommeren, og Liverpool vil derfor være glade for å kunne motta en overgangssum på £3M i januar fremfor å se ham gå gratis om seks måneder.

Real Madrid vurderer nå andre alternativer. Derfor virker det lite sannsynlig at avtalen blir gjenopptatt selv om Pennant har innrømmet at han gjerne kan tenke seg å spille i Spania.

Tony Barrett skriver at Wigan har vist interesse for Pennant hele sesongen, og kan være et alternativ hvis Real Madrid ikke returnerer til forhandlingsbordet.

Wigan-manager Steve Bruce antas å ha et ønske om å hente spilleren som han solgte til Liverpool da han var manager for Birmingham. Pennant spilte noe av sin beste fotball i karrerien under Bruce før han signerte for Liverpool i juli 2006. Bruce vil ikke utelukke en overgang for sin tidligere elev, men Wigan kan trolig ikke tilby like mye for spilleren som Real Madrid.