Redknapp bekrefter interesse for Crouch

Harry Redknapp bekrefter at han gjerne henter Peter Crouch til Fratton Park, men det er uaktuelt for Pompey å betale £15M for spissen. Redknapp er imidlertid villig til å punge ut rundt £10M.

Flere klubber blafrer nå med sjekkheftene i håp om å sikre seg Peter Crouch fra Liverpool, men ingen ser ut til å være villige til å betale de £15M som Rafael Benitez har forlangt for angriperen. Både Newcastle og Portsmouth er interesserte i spissen, som også er aktuell for Aston Villa i forbindelse med en eventuell overgang til Liverpool for Gareth Barry.

- Vi lar oss ikke presse når det gjelder Peter Crouch, uttaler Portsmouth-manager Harry Redknapp, og gjør det klart overfor lokalavisen The News at det er helt uaktuelt å betale £15M for Crouch.

Redknapp skal imidlertid være mer interessert om Liverpool senker sitt prisforlangende til rundt £10M.

- Jeg vet ikke om veien for Peter Crouch til oss er stengt eller ei. Dersom Liverpool står fast på at de skal ha £15M for ham, så er den definitivt stengt. Jeg liker Peter, men han er Liverpools spiller for øyeblikket. Dersom prisen er riktig, kan noe skje, uttaler Redknapp.

- Dersom Liverpool ba om £10M vil det absolutt være mer interessant. Vi trenger en ny spiss.