Redknapp: - Vi var heldige

Harry Redknapp innrømmer at Tottenham var heldige som beseiret et fantatisk Liverpool-lag. Kun andre gang i ligaen under Rafa at Liverpool taper etter å ha scoret først. Oppdatering utlånsspillerne.

Liverpool tok ledelsen allerede i det 3. minutt mot Tottenham, og så ut til å ta en oppskriftsmessig seier. De røde hadde også tre baller i treverket, men ut av intet så snudde hjemmelaget. Utligningen kom på et selvmål fra Carragher før innbytter Pavlyuchenko scoret vinnermålet på overtid. Det er kun andre gang i ligaen (femte gang i alle turneringer) under Rafael Benítez' at Liverpool har scoret først for så å tape til slutt. I Premier League skjedde det sist mot Newcastle på St. James' Park i februar 2007. Harry Redknapp innrømmer at Tottenham var heldige som sto igjen med alle tre poengene.
- Man trenger litt flaks. De gjorde det så vanskelig for oss. Vi startet med én mann helt fremme og Modric bak, men vi kunne ikke spille forbi dem. De stengte av ballbanen så bra at vi ikke kom fremover. Det eneste pasningsalternativet vi hadde var til midtstopperne eller tversover. Vi fikk ikke til en eneste pasning fremover.

- Vi forandret i andre omgang. Vi benyttet to spillere på topp, men selv da hadde de store sjanser, men vi var med og hadde flaks til tider. Straks vi utlignet, dundret vi til. Det var et kjemperesultat til slutt, å slå et fantastisk Liverpool-lag.

Oppdatering utlånsspillerne
Adam Hammill kom inn inn i det 69. minutt. Da lå Blackpool under 2-3 borte mot Watford. Etter en fantastisk sluttspurt vant til "The Seasiders" til slutt 4-3.

Leicester beseiret Bristol Rovers 2-1 hjemme. Jack Hobbs ble byttet ut i det 75. minutt på stillingen 0-1, mens David Martin satt på innbytterbenken.

Tranmere tapte 0-1 mot MK Dons på Prenton Park. Godwin Antwi var ubenyttet reserve.

Bournemouth spilte 1-1 hjemme mot Chesterfield. Craig Lindfield var benkevarmer.

Andriy Voronin stå for målgivende til Hertha Berlins reduseringsmål i 1-5-tapet borte mot Werder Bremen. Spissen spilte samtlige minutter.

Nottingham Forest møter Derby borte i tv-sendt kamp på Viasat Sport klokken 14.15. Paul Anderson er tilgjengelig igjen etter å ha stått over midtukens kamp mot Crystal Calace grunnet en mindre lårskade.

Sebastian Letos Olympiacos topper gresk Super Liga, og møter Ergotelis Heraklion senere i dag.

Miki Roque er troppen til FC Cartagena som møter CD Alfaro borte i Segunda Division B.