Refinansieringsavtalen i boks i morgen?

Tom Hicks og George Gillett tror at refinansieringsavtalen som vil styrke deres grep om Liverpool FC vil være klar i løpet av morgendagen. Det melder BBC Sport nå i kveld.

Liverpools eiere, Tom Hicks og George Gillett, tror at de får godkjent og fullført refinansieringsavtalen med The Royal Bank of Scotland i morgen. Det melder BBC Sport nå i kveld.

Det er journalisten Phil McNulty som melder at amerikanerne nå står i ferd med å få signert et nytt lån som betyr at Liverpool FC blir belastet med en gjeld på £350M, noe som gjør at amerikanerne kan feste et enda mer solid grep om klubben.

Kilder i finansmiljøet i London hadde tidligere i dag meldt at refinansieringsavtalen sto i fare for å kollapse. BBC Sport hevder å vite at faren er over i så måte, og Gillett og Hicks skal nå være overbevist om at alt snart er i boks. Pakken som de har forhandlet frem vil gjøre dem i stand til å betale tilbake lånet på £218.9M som de tok opp da de kjøpte klubben, samt ytterligere låneopptak som ble brukt til spillerkjøp i sommer og arbeidet med planene for en ny stadion i Stanley Park.

Amerikanerne har som kjent falt i unåde hos Liverpools supportere, som ønsker at Dubai International Capital nå får overta klubben. Det gjenstår nå å se om DIC vil trekke seg tilbake nå som amerikanerne ser ut til å få den avtalen de har vært ute etter, eller om de fortsatt vil gjøre fremstøt for å kjøpe ut amerikanerne. Kilder i finansmiljøet later til å tro at DIC fortsatt vil følge situasjonen med argusøyne, i tilfelle Hicks og Gillett skulle støte på ytterligere problemer.