Regjeringen foreslår å utrede delt stadion

Den britiske regjeringen ved sportsminister Andy Burnham foreslår nye samtaler om delt stadion mellom Liverpool og Everton. Klubbene selv mener fortsatt at delt stadion er uaktuelt.

Den britiske regjeringen har tilbudt Liverpool og Everton hjelp til å starte samtaler om en delt stadion. Sportsminister, og Everton-supporter, Andy Burnham sier at han er åpen for at klubbene på Merseyside skal finne en løsning på stadionproblemene.

Liverpool kunngjorde i forrige uke at stadionprosjektet i Stanley Park er utsatt, og det er ennå usikkert hva som skjer med Evertons eventuelle nye stadionanlegg i Kirkby. Både Liverpool FC og Everton FC mener at et delt stadion er helt uaktuelt.

- Situasjonen har endret seg for begge klubbene, men det er opp til dem å bestemme hva som er den beste veien videre, sier Burnham til Liverpool Echo.

- Uansett hva de bestemmer seg for, så vil departementet for kultur, media og sport være behjelpelige med å legge til rette for at klubbene kan utrede ulike alternativer.

- Situasjonen forandrer seg hele tiden, og det er ikke riktig av meg å uttrykke om jeg fortrekker det ene fremfor det andre.