Reina drar om Rafa forsvinner?

Jose Reina går langt i å antyde at hans karriere i Liverpool vil være over dersom Rafael Benitez skulle forsvinne fra klubben i sommer. Martin Hansen holdt nullen for Danmark U18.

Jose Reina uttalte i går til Eurosport at han kommer til å revurdere sin Liverpool-fremtid dersom Rafael Benitez av en eller annen grunn går av som Liverpool-manager i sommer. Keeperen innrømmer at han i så fall vil vurdere å forlate Liverpool, og beskriver et liv på Merseyside uten Rafa som utenkelig.

- Jeg kan ikke forestille meg å være i Liverpool uten Rafael Benitez. Min kontrakt er med Liverpool, ikke med Rafa Benitez, men jeg skylder Rafa mye ettersom han var den som stolte på meg og hentet meg til Liverpool. Han har støttet meg, og beundringen er gjensidig. Vi får vente å se, sa Reina.

- Som jeg sa, kontrakten min er med Liverpool, men dersom manageren forsvinner er det en sjanse for at jeg drar sammen med ham dersom han blir manager for et annet lag. Men det må jeg selvsagt vurdere der og da, om det skjer.

Reina påpeker at Benitez burde bli værende på Anfield, der keeperen mener at hans landsmann er i ferd med å bygge noe stort.

- At Liverpool har gjort det så bra de siste årene skyldes det harde arbeidet til manageren. Rafa bygger noe som vokser for hvert år, og resultatene taler sitt tydelige språk. Vi har nådd tre finaler på fire år, noe som er imponerende.

- Hvert år har laget blitt bedre og mer konkurransedyktig. Rafa har prøvd å finne de spillerne som egner seg best for hans tanker og filosofi rundt spillet. Det handler om et langtidsprosjekt, avsluttet Reina.

Seier for Hansen
Liverpools Martin Hansen voktet buret for Danmark U18 da de i går slo Estland 1-0 i Tallinn. De to lagene skal møtes igjen i morgen.