Reina gleder seg til EM-debut

Jose Reina gleder seg til å spille sin første kamp i Euro 2008 i morgen kveld. Sisteskansen akter å vise seg fra sin beste side mot Hellas.

Jose Reina vil altså få spille sin første EM-kamp når Spania møter Hellas i morgen kveld, noe han er meget godt fornøyd med selv om kampen er helt uten betydning for hans lag ettersom de allerede er vinnere av gruppe D.

- Jeg er alltid klar for å spille, og når jeg nå får sjansen skal jeg ta vare på den. Mentalt er du forberedt. Du må være på tå hev om du får spille eller ei, uttaler Liverpool-keeperen til nyhetsbyrået AP.

De rødes sisteskanse innser at Iker Casillas er Spanias klare førstevalg under mesterskapet i Østerrike og Sveits.

- Iker leverer varene, så det er ingen grunn til å erstatte ham. Jeg vet jeg kan få sjansen dersom omstendighetene tilsier det, og jeg er bare glad for å trå til. Jeg håper imidlertid at Iker unngår utvisning eller skade, men dersom det skjer, er jeg klar.

Kampen i morgen blir Reinas 10. landskamp, og han tror ikke oppgaven blir lett selv om Hellas ikke har gjort mål eller tatt poeng så langt i EM.

- Vi må spille en god kamp og vise oss verdig den sjansen vi får. Jeg er motivert for oppgaven, ønsker å bruke tiden jeg får på banen godt og går for seier.

- Jeg er stolt over å spille for mitt land, og vil prøve å gjøre en god kamp.

Reina fikk også spørsmål om transferaktiviteten til Liverpool i sommer, og konflikten mellom klubbens eiere.

- Det ser ikke så lyst ut rent økonomisk, men jeg antar det vil bli gjort noen viktige kjøp også denne sommeren. Kjøp som vil gjøre oss mer konkurransedyktige.

- Vi bekymrer oss kun for det sportslige og fokuserer på å vinne ligaen. Det er målsettingen til laget. Selvsagt håper jeg at alt løser seg til klubbens beste også utenfor gressmatta, men det er lite vi kan si eller gjøre med den saken.