Reina hyller en av verdens beste

Reina karakteriserer Alonso som en av verdens mest komplette midtbanespillere. Reina mener det er rom for defensive forbedringer i laget. Kapteinsvervet lokker. Torres mottok lokal pris.

I sommer var det mange spekulasjoner om Xabi Alonsos fremtid i Liverpool. Midtbanespilleren ble imidlertid værende, og han har vist meget godt spill denne høsten.
- Han har vært fantastisk de siste fire månedene. Viljestyrken som han har vist, har vært virkelig god, uttaler Reina til Liverpoolfc.tv.

- Han er en stille person og en herlig fyr, en god lagkamerat. Jeg trenger ikke å snakke om ham som spiller. Folk vet hvor god han er.

- Han har alt: klasse, gode pasninger, god i luften. Han er en av de mest komplette midtbanespillerne i verden.

Reina har holdt buret rent i 13 av 22 kamper denne sesongen, men mener likevel at det noe å jobbe med.
- Vi har vært veldig sterke i forsvar hittil. Alle vet at det er en av grunnene til at vi har gjort det bra, uttaler 26-åringen.

- Hvis vi holder buret rent, har vi store muligheter for å vinne, Men det er alltid rom for forbedringer. Det er hva vi jobber med på hver treningsøkt.

Reina ville ikke takket nei dersom han ble tilbudt kapteinsvervet i Liverpool.
- Det ville selvsagt vært en ære. Kapteinsbindet i Liverpool er en flott ting. Vi har alltid hatt flotte kapteiner. Men jeg tror Stevie vil være kaptein lenge. Det er for langt frem å tenke på, kanskje om syv eller åtte år.
 
Torres mottok lokal pris
Fernando Torres var blant vinnerne da Radio City delte ut årets "Local Hero Awards". Spissen fikk utmerkelsen får sitt bidrag til sporten. På utdelingen var også Jamie Carragher og Rafael Benítez til stede.
- Når du henter en utenlandsk spiller hit, er det ofte vanskelig for dem å finne seg til rette i Premier League. For Torres å score 33 mål i sin første sesong viser at han har ordentlig viljestyrke og kvalitet. Det var viktig for ham å være her i kveld, og det var også viktig for meg som manager, uttaler Rafael Benítez il Liverpool Daily Post.

Sir Paul McCartney og OL-bronsevinner David Price var blant de andre vinnerne. Det var også priser til personer blant allmennheten som har gjort noe ekstraordinært i løpet av det siste året.