Reina optimistisk før ligastart

Reina håper på gullfeiring om ti måneder. Spillerstallen er bedre. Alle turneringer er viktige. Liverpool må vise solid defensivt spill på Stadium of Light for så å ta vare på sjansene.

Pepe Reina mener Liverpool er gode nok til å kunne kjempe om ligatittelen denne sesongen.
- Vi må stole på oss selv og ha tro på at vi kan klare det, uttaler den regjerende europamesteren til Liverpoolfc.tv.

- Spillerstallen har blitt bedre sesong for sesong, og vi må tro at dette kan bli vårt år.
  
- Jeg håper at vi kan feire om ti måneder. Jeg ønsker å vinne Premier League først og fremst for våre supportere, men også fordi det er det vanskeligste mesterskapet i verden.
  
- Vi ønsker å være involvert i hver turnering denne sesongen. Det må være målet vårt. Vi ønsker å komme nærmere de to øverste og også være godt involvert i Champions League igjen.
  
- De nye spillere som har kommet inn, vil hjelpe oss. Jeg tror Robbie Keane vil bli en flott makker til Fernando. Han har hatt noen flotte år i Tottenham, han er en spiller i verdensklasse og han vil score mange mål for Liverpool.
  
De røde sparker i gang ligasesongen borte mot Sunderland på lørdag kveld. Forrige sesong vant Reina & co 2-0. Keeperen tror det blir like vanskelig denne gang. 
- Det vil bli en tøff test for oss. Den første ligakampen er alltid vanskelig, og det vil det være for oss i Sunderland.
  
- Vi vant der forrige sesong, men jeg husker at det ikke var lett. De er et vanskelig lag å spille mot, og de vil stå på mot oss. Vi må være sterke defensivt for så å vente på våre sjanser.