Reina tar en kamp av gangen

Jose Reina tar i bruk den mest velbrukte av alle fotballklisjeer: - Nå må vi ta en kamp av gangen, sier han. Tap for ungarerne. Unge spanjoler tatt ut til treningssamling.

Jose Reina er den siste i rekken av Liverpool-spillere som går ut og maner til fokus på ligaen nå i forkant av lørdagens kamp mot Fulham. I likhet med karer som Yossi Benayoun og Jamie Carragher, slår han fast at de røde ikke må ta fjerdeplassen for gitt.

- Vi fikk en fantastisk seier over Arsenal, og det var en utrolig kveld foran våre lidenskaplige supportere, som nok en gang beviste at de er de beste som finnes innen fotballen. Vi trengte et løft etter at Arsenal tok ledelsen, og de ga oss det, sier keeperen til LFC sitt offisielle matchprogram.

- Nå står vi foran et nytt interessant møte med Chelsea i semifinalene, men selv om vi er desperate etter å sikre oss et trofé så må vi likevel fokusere på ligaen nå. Jeg sa allerede etter at vi slo ut Inter at vi ikke kan begynne å tenke på noen finale i Moskva før semifinalene er over. Inntil da må vi ta en kamp av gangen.

- Det er viktig at alle, både spillere, manager, styret og supporterne, husker at vi står foran en viktig jobb i ligaen. Blir du ukonsentrert har du allerede tapt før kampen begynner. Går vi til ligakampene og tenker på Champions League vil vi tape. Går vi til Chelsea-kampene og tenker på hvem vi kan møte i finalen i Mosvka, vil vi ikke komme dit heller.

Reina er som alle andre røde imponert over toppscorer Fernando Torres sin inntreden på laget.

- Fernando er i utrolig god form. Han er den type spiss vi har manglet tidligere. Han kan gjøre alt. Vår taktikk er ensbetydende med at det er viktig at spissene jager motstandernes forsvarere, og legger press på dem. Det gjør Torres veldig bra. Men hans virkelige styrke er scoringsevnen. Han er født til å score mål.

- Det fine er jo at han fortsatt er ung, og vil bli bare bedre og bedre. Man kan se at han holder et høyere nivå nå enn han gjorde for eksempel i september. Hvor god kan han ikke være på denne tiden neste år? Jeg er bare glad for at han er på vårt lag, og jeg ville ikke ha byttet ham i noen annen spiller, avslutter Reina.

Tap for ungarsk trio
Ungarn U19 tapte 1-0 for Kroatia i gårsdagens privatlandskamp. Peter Gulácsi og Krisztián Németh spilte hele kampen, mens András Simon kom inn fra benken etter 53 minutter. Németh hadde ifølge rapportene noen gode muligheter han ikke klarte å sette, mens Gulácsi skal ha gjort en meget bra kamp mellom stengene. Keeperen kunne imidlertid ikke forhindre at gjestene gjorde vinnermålet bare to minutter før slutt.

Bruna og Pacheco tatt ut til treningssamling
Liverpools unge spanske duo, Gerardo Alfredo Bruna Blanco og Daniel Pacheco Lobato, er tatt ut til en treningssamling med Spania U17 i tidsrommet 21.-23.april. Samlingen finner sted på Las Rozas utenfor Madrid.