Reina vil ha mindre å jobbe med

Jose Reina håper han får mindre å henge fingrene i mot Manchester United enn han har hatt i de andre kampene denne sesongen. Medlemsavdelingen i LFC har løst postnummer-problemet.

Jose Reina synes han har hatt for mye å gjøre så langt denne sesongen. Det håper han det blir slutt på.

- Jeg vet ikke hva som har vært problemet, men vi må få satt en stopper for dette snart. Det er sant at vi ikke har spilt så bra som vi vet vi kan, og nå er det viktig at vi fortsetter å jobbe hardt for å få rettet på det, sier keeperen til Liverpool Echo.

- Selvsagt betyr det en del at man vinner kampene selv om man spiller dårlig, men en dag vil hellet ta slutt. Det er på slike dager man må spille bedre enn vi har gjort til nå. Ellers vil vi ikke ta poengene.

- Så lenge vi vinner betyr det ikke noe at spillet ikke fungerer. Men på sikt må vi sørge for at formen blir bedre, slik at vi er i stand til å vinne når hellet tar slutt.

Reina har blitt kåret til Liverpools beste spiller i et par av kampene så langt, og det synes han egentlig er et dårlig tegn for laget som helhet.

- Det er alltid fint å få hederlig omtale, og jeg er fornøyd med min egen form. Men jeg har egentlig bare gjort jobben min. Hittil har vi gjort det vanskeligere enn vi har behøvd, og ikke nådd det nivået vi vet vi er kapable til.

- Vi kan ikke være fornøyd med spillet så langt, og når man spiller som vi har gjort hittil er det større sjanse for å tape enn det er for å vinne.

Nå håper sisteskansen at møtet med Manchester United vil være motivasjonsfaktor nok i seg selv til at spillet blir bedre.

- Dette er en av de mest spennende kampene i sesongen. Vi vet hva kampen betyr for supporterne og alle i klubben, og nå føler vi også at det er vår tur til å vinne dette oppgjøret.

- United er et av de beste lagene i verden, så denne kampen må betraktes som en stor utfordring for oss. Vi vet vi er gode selv også, og spiller vi opp mot vårt beste vet vi at vi kan vinne. Vi spiller foran egne fans, og vi vet at stemningen vil være fantastisk. Nå må vi sørge for å gjøre vår del av jobben, ved å yte 100% og gjøre alt som står i vår makt for å vinne.

- Dersom jeg får lite å gjøre i denne kampen, vil det glede meg.

Postnummer-problemet løst
Liverpool FC melder at problemet med utenlandske postnummer i innmeldingsskjemaet til klubbens nye medlemskapsordning nå er løst. Dermed er det igjen fullt mulig å bli medlem av LFC ved å benytte online-skjemaet på liverpoolfc.tv, selv om man har postadresse i Skandinavia.