Reservelaget klarte uavgjort mot Stockport

Liverpools reservelag klarte å spille jevnt med Stockports førstelag på Edgeley Park i ettermiddag. Sluttresultatet ble 1-1. Gerardo Bruna nettet for gjestene.

Gerardo Bruna noterte seg for et flott mål i første omgang da Gary Abletts unge reservelag holdt stand mot Stockport i ettermiddag. Argentineren avsluttet et flott angrep som ga Liverpool ledelsen, men Stockport utlignet ved Michael Raynes etter pause.

League One-laget ga Liverpools unge reservemannskap meget tøff motstand, og fortjente så absolutt utligningen i en underholdende kamp. Hjemmelaget åpnet kampen klart best, og skapte flere sjanser. En våken Dean Bouzanis i mål hos gjestene ryddet imidlertid opp.

Gary Abletts utvalgte slet med å håndtere Stockports fysisk tøffe spill, og det kom derfor som en overraskelse på alle at Liverpool tok ledelsen mot spillets gang tjue minutter ut i kampen. Debutant Vincent Weijl gjorde forarbeidet ute på venstresiden, før han sendte et flott innlegg mot Ryan Flynn på bakre stolpe. Skotten headet ballen ned til Gerardo Bruna, som skjøt i mål fra utkanten av straffefeltet.

Hjemmelaget slo hardt tilbake, og var nær ved å utligne bare minuttet senere. Men igjen var Bouzanis den reddende engel. Nye sjanser fulgte for vertene, som presset på resten av omgangen. Men de røde holdt stand til pause.

Fem minutter ut i andre omgang var faktisk Liverpool nær ved å doble ledelsen, i et angrep der Jordy Brouwer kombinerte fint med Bruna. Argentineren kom igjennom, men avslutningen ble reddet.

Deretter tok vertene over igjen, og skapte flere farligheter foran Liverpools mål. Etter 63 minutter kom utligningen som hadde ligget i lufta lenge. Michael Raynes fikk stå umarkert og heade i mål ved bakre stolpe.

Mot slutten av oppgjøret hadde innbytter Nathan Eccleston og Brouwer gode muligheter til å avgjøre kampen for Liverpool, men duoen klarte ikke å ta vare på sjansene de fikk. Dermed endte treningskampen uavgjort.

Liverpoolfc.tv kåret Martin Kelly (bildet) til dagens mann hos de røde, etter en utmerket forsvarsjobb.

Stockport County: Williams, Rose (McNulty 65), Owen, Pilkington (Green 83), Dicker (Blizzard 65), Thompson, Baker (McNeil 65), Rowe, Raynes, Turnbull, McSweeney (Vincent 77). Ubrukte reserver: Astbury, Havern.

Liverpool XI: Bouzanis (Hansen 46), Kelly, Huth, San Jose, Ayala (Eccleston 46), Spearing (Metcalf 83), Flynn, Bruna (Simon 56), Lindfield, Weijl (Kacaniklic 56), Brouwer (Amoo 77). Ubrukt reserve: Nemeth.