Reservene slo IFK Göteborg

Liverpools reserver vant i dag en treningskamp mot svenske IFK Göteborg. Barnsley-kampen ikke på engelsk tv.

Liverpools reservelag møtte i dag det svenske eliteserielaget IFK Göteborg til treningskamp hjemme. Etter 20 minutter ga Jordi Brouwer Liverpool ledelsen. IFK kom imidlertid tilbake åtte minutter senere, da Gustav Svensson ordnet med utlikningsmålet. Liverpool var dog ikke ferdige for dagen, og Ryan Flynn scoret først ledermålet, noen minutter før pause, og noen minutter etter pause fikk Liverpool en straffe, som Leto satte i mål, slik at sluttresultatet ble 3-1. Dette melder Göteborgs-Posten.

Barnsley-kampen ikke på fjernsyn
Sky melder at Liverpools kamp mot Barnsley ikke er blant de utvalgte fjernsynssendte kampene på Sky og BBC i FA-cupens femte runde. Dette medfører at tidspunkt for kampen vil bli lørdag 16. februar, klokken 16.00. Det er fortsatt en mulighet for at kampen blir sendt på Viasat.