Reservene spiller finale

Liverpools reservelag møter Manchester United nest beste i finalen i Lancashire FA Canterbury Senior Cup i kveld. Friedel advarer Barry mot de rødes amerikanske eiere. Slutt med CL på TV3?

Gary Ablett håper at hans reservelag kan vise frem sitt beste i kveldens finale i Lancashire FA Canterbury Cup. Oppgjøret er utsatt fra forrige sesong, og spilles på Lancashire FAs bane, County Ground, i Leyland. Dersom det står uavgjort etter 90 minutter, så går lagene rett på straffesparkkonkurranse.
- Vi ser frem til det. Det ville vært hyggelig hvis vi kan starte den nye sesongen med enda et trofé, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- Det er fremdeles pre-season, men det finnes ikke noe som heter vennskapskamp mot Manchester United. Jeg vil anta at laget deres vil bli svært ungt, akkurat som vårt. Så det bør bli en virkelig god kamp.

- Banen i Leyland er alltid i god forfatning. Det vil bli en god, tidlig test for oss. Vi vant tre trofeer forrige sesong, og det ville vært fint å få nok ett.

- Vår hovedjobb er alltid å få spillere gjennom til Rafas førstelagstropp på regelmessig basis. Hvis vi likevel kan vinne noe sølvtøy på veien, så er det godt for spillerne å ha slik vinnermentalitet.

- Forrige sesong var utrolig for oss. Vi vant tre trofeer, tapte én finale. Så det ville vært fantastisk å slå United og vinne enda én tittel.

Friedel advarer Barry
Brad Friedel har nettopp signert for Aston Villa fra Blackburn. Den tidligere Liverpool-spilleren advarer nå Gareth Barry mot å gå til Liverpool. Amerikaneren mener at Liverpools eiere har opptrådt dårlig etter at de tok over eierskapet på Anfield. Friedel sammenligner Hicks og Gillett med Villas amerikanske eier Randy Lerner.
- Jeg er virkelig fornøyd med at Randy Lerner er eier her. Liverpool er en enorm klubb, men de er i litt disharmoni grunnet situasjonen med eierforholdet.

- Hvis man ser på de to modellene for kjøp av en fotballklubb, så vil man se at herr Lerner har gjort det på korrekt måte.

- Eierne i Liverpool har gjort det på en mer uklar måte, men det har også vært mange britiske eiere som har rotet det til også.

- Barry er en fabelaktig spiller, og jeg ville like at alle toppspillere blir her.

Slutt med CL på TV3?
Kampanje skriver at MTG vurderer å flytte alle Champions League-kampene over på Viasat 4.
- Viasat 4 har også vokst seg større, og fra høsten vil alle Champions League-kamper og Formel 1 gå kun på denne kanalen, skriver mediebyrået Mediaedge:cia i sitt siste nyhetsbrev.

Sportssjef Stian Aune Kleppo i Viasat/TV3 sier den endelige tablåplanleggingen ikke er helt ferdig.
- Når folk er tilbake fra ferie i neste uke, så skal vi finpusse høsttablået. Da får vi se hva som skjer, sier en ordknapp Stian Aune Kleppo til Kampanje.

Årsaken til at Viasat-toppene vurderer å flytte kampen til Viasat 4 er at man ønsker å rendyrke TV3 som en ren underholdningskanal, mens Viasat 4 skal ha en tøffere profil med særlig vekt på sport og andre programmer som går rett hjem til de mannlige tv-seerne.

Viasat la en kamp på Viasat 4 i forrige Champions League-sesong, uten at det førte til seerfall for TV3. En endelig beslutning om flytting av Champions League-kampene til Viasat 4 vil bli tatt i god tid før gruppespillet starter i september.