Reservene til finalen i Dallas

Scoringer av Ryan Flynn og Andras Simon sørget for seier mot Benfica. Bookmakerne tror det blir nye eiere av Liverpool FC. Røde supportere arrangerer konsert.

2-1 mot Benfica
Ryan Flytt og Andras Simon sørget for målene da reservene igjen vant i Dr Pepper Dallas Cup. 2-1 mot Benfica gjør at man møter Tigres fra Mexico i finalen på søndag kveld. Mexicanerne slo man for øvrig med 5-1 i gruppespillet.


Snarlig eierskifte?
Hvis du skal spille på at det ikke er amerikanske eiere i den nærmeste fremtiden på Anfield, vil du ikke få særlig høye odds.

Firmaet Paddy Power dobler dine penger dersom Tom Hicks forlater LFC innen denne sesongen er slutt. Du vil få igjen to og en halv gang innsatsen hvis så skjer til sommeren og ytterligere litt bedre odds hvis et eierskifte skjer mellom neste sesong har startet og nyttår, eller under første halvdel av 2009.

Hvis Liverpool vinner Premier League til neste sesong får du 6,5 ganger innsatsen, og et rekordkjøp(transfer) med DIC som eiere i 2008/09 gir 6 i odds.

- Vi har hatt stor interesse fra våre kunder angående eiersituasjonen i Liverpool slik at vi valgte å starte et spill på dette, sier Darren Haines hos Paddy Power.

- Vår følelse er at Hicks til slutt vil trekke seg ut av Liverpool og at det kun er et spørsmål om når. Våre odds reflekterer det.

Selskapet skal visstnok ikke være villig til å ta imot store veddemål fra spillere i Texas eller Dubai.


SOS samler inn penger
Spirit of Shankly, SOS, skal ved sesongslutt arrangere en konsert med de beste bandene i Liverpool. Konserten skal holdes på grupperingens etter hvert faste holdested Olympia i West Derby. Konserten vil bli holdt enten etter den siste hjemmekampen mot Manchester City eller avslutningen mot Tottenham. Inntektene skal bli brukt til å hjelpe å finansiere foreningens aktiviteter, noe som inkluderer en foreslått boikott av suvenirkjøp så lenge Hicks og Gillett eier klubben.

- Vi var lei av at alle disse spillerne satte i gang ting og mente at det var på tide at vi selv skulle gjøre noe ved sesongslutt, sier Nicky Allt i SOS.

- Vi må skade eierne der hvor de virkelig merker det, i lommeboka. Gjelden til Liverpool FC, en gjeld som han (Hicks) er ansvarlig for, gjelden som kjøpte klubben, vil bli betalt tilbake gjennom renter fra inntekter som kommer fra supporternes lommer. I praksis er det vi som kjøper klubben for ham.

- Et problem som vi nå har ble åpenbart da vi hadde en protest under kampen mot Reading, midt i en periode hvor laget spilte godt. Folk sier at vi vinner ute på banen så hva er det å klage på? Det er imidlertid ikke hva som er poenget.