Reservepreget mannskap mot Fulham?

De fleste forventer at Rafael Benitez kommer til å hvile noen av sine sterkeste kort med tanke på Champions League-semifinalen, når de røde gjester Fulham på lørdag. Anderson tilbake.

Ettersom Chelsea spiller sin kamp i neste serierunde på Goodison Park allerede torsdag kveld, og dermed får fem døgn med hvile før den viktige Champions League-semifinalen på Anfield neste tirsdag, blir vi ikke forundret om Rafael Benitez velger å hvile flere av sine beste spillere i lørdagens kamp mot Fulham på Craven Cottage. Det er noe også tidligere Liverpool-spiller Danny Murphy håper på.

Murphy og det øvrige Fulham-mannskapet kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk, og vant i helgen den viktige "sekspoengskampen" mot Reading. Men fortsatt trenger London-klubben minst to seire fra sine siste fire kamper for å holde seg i toppetasjen.

- Jeg vil snakke med Liverpool-gutta denne uka, og forhåpentligvis kommer Stevie, Torres og et par andre til å holde seg hjemme. De skal tross alt møte Chelsea like etter kampen mot oss, uttaler Murphy til britisk presse i dag.

- Jeg tror vi må vinne tre av de fire siste kampene for å holde oss i Premier League. Eventuelt to seire og to uavgjorte. Nå må vi se frem til Liverpool-kampen og ha tro på oss selv, legger han til.

Fulham-manager Roy Hodgson er fullt klar over hvilken trussel Liverpool utgjør for London-klubbens Premier League-eksistens. Han insisterer på at det vil være vanskelig å ta poeng selv fra et reservepreget Liverpool-lag.

- Selv Liverpools reservelag ser bra ut for meg. Det er et par spillere på det laget som de fleste managere kunne tenkt seg å ha i sin stall, slår han fast.

Anderson hjalp Swansea til opprykk
Utlånte Paul Anderson var endelig tilbake i spill etter sin langvarige skade i helgen, og feiret det med å hjelpe Swansea til opprykk til The Championship i og med at waliserne slo Gillingham 2-1. Anderson har vært ute av spill siden februar med et hamstring-problem, men spilte hele kampen i helgen.

Like lykkelig var nok ikke Jack Hobbs i Scunthorpe. Hans utlånsklubb rykket nemlig ned fra The Championship i helgen, etter å ha tapt 2-0 for Crystal Palace, og Hobbs måtte bivåne det hele fra reservebenken.

Le Tallec nettet
En annen utlånsspiller, Anthony Le Tallec, hadde derimot en god helg, ettersom han scoret da Le Mans vant 3-0 over Auxerre.

Houllier tar over Hamburg?
Tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier skal være i samtaler med Hamburg om å ta over managerjobben i den tyske klubben fra sommeren av. Dette melder tyske medier.