Restsalg billetter VIF-LFC

I morgen kommer vi til å kjøre et restsalg på billetter til treningskampen mot Vålerenga den 5. august. Alle billetter er nå utsolgt

OPPDATERING: Alle billetter er nå helt utsolgt! Det nytter ikke å sende oss flere mailer.
Kun søknader som oppfylte våre kriterier til punkt og prikke vil bli behandlet.

De som har fått billett vil få beskjed om det i løpet av dagen.
Hvis du ikke får positiv tilbakemelding fra oss innen kl 16.00 i dag har du dessverre ikke fått billett.

Slik vi tolker det vil også VIF gjennomføre et et restsalg. Vi kommer til å informere om dette her på liverpool.no. Det nytter ikke å kontakte VIF om dette nå.

-------------------------


Som tidligere annonsert kommer vi til å ha et lite restsalg av billetter som enda ikke er betalt for.

Dette gjelder ca 50 plass på VG Nedre og ca 150 plasser på Posten Nedre. Prisen er henholdsvis kr 220,- og kr 370,- inkl avgift.

Fra klokken 09.00 i morgen er det mulig å sende mail til oss og søke på disse. Vi understreker at vi kun kan ta henvendelser via mail. Mailer som kommer før den tid vil bli slettet.

Mailen må sendes til: [email protected] og inneholde:

- navn og medlemsnummer på bestiller
- navn og medlemsnummer på de andre du søker for
- sett opp hva førstevalg er av billetter. Dersom du ønsker VG Nedre og det blir utsolgt vil du motta Posten Nedre. Her er det også kun røde.

Dersom du ikke har ditt medlemsnummer eller medlemsnummer på andre du skal bestille for må du også legge ved adresse så sjekker vi det.

OBS: Bestillinger som ikke inneholder de overnevnte punktene vil ikke bli tatt hensyn til.

Fortsatt billetter igjen til Supportertreffet
Mandag 4. august blir det avholdt stort Supportertreff på Rockefeller i Oslo kvelden før kvelden. Det er allerede solgt ca 400 billetter så her blir det stinn brakke. Det er imidlertid fortsatt billetter igjen. Arrangementet koster kr 100 + avgift for medlemmer.

HER KAN DU BESTILLE BILLETTER

Liverpools mestvinnende spiller gjennom tidene, Phil Neal, vil være med oss den kvelden. Sammen vil gå igjennom de største høydepunktene hans på storskjerm og høre hans kommentarer fra noen av Liverpool FCs største kvelder gjennom tidene.

Kvelden avsluttes med konsert av Det Betales.

Her kan du lese mer om Supportertreffet.