Rick Parry sparket (?)

Sky Sports News melder i ettermiddag at Rick Parry er blitt bedt om å forlate sin stilling som daglig leder i Liverpool FC. Usikkert om Hicks kan gjennomføre dette.

Ifølge Sky har Rick Parry bekreftet at han har mottatt et brev fra Tom Hicks, som oppfordrer ham til å trekke seg som daglig leder i Liverpool Football Club.

Hvorvidt Parry aksepterer oppsigelsen, eller har noen mulighet til å ikke akseptere den klare beskjeden fra Texas, gjenstår å se. Alt tyder imidlertid på at den ansvarlig for klubbens daglige drift de ti siste årene nå er på vei ut av Anfield.

Ifølge The Times er det forventet at Parry vil nekte å godta kravet fra Hicks, og man vil få et klart svar på hva som skjer når to eiere som har kontroll på 50% hver skal avgjøre et stort spørsmål som det er uenighet om. Det synes nemlig veldig klart at Parry sammen med tidligere eier David Moores står på siden til George Gillett jr i maktkampen på Anfield, og det er usikkert om Hicks vil kunne presse ut Rick Parry uten også velsignelse fra Gillett.

The Times hevder at supportergrupper også er blitt gjort oppmerksom på at Hicks ønsker Parry ut. Det skal spesielt være et intervju med BBC, hvor Rick Parry oppfordret amerikanerne til å løse eierstriden om Liverpool FC en gang for alle, som skal ha opprørt den frittalende og impulsive Tom Hicks.