Riera best på børs

Albert Riera hadde det høyeste snittet på spillervurderingen til liverpool.no i oktober. Danske unggutter skal trene på Liverpools ungdomsakademi.

Riera månedens spiller
Blant de som spilte tre eller flere kamper for de helrøde sist måned fikk Albert Riera 7,40 poeng i snitt på sine fem opptredener.

Javier Masherano var nærmest med 7,33, og deretter fulgte Xabi Alonso (7,17), Dirk Kuyt (7,17), Jamie Carragher (7,00), Steven Gerrard (6,83) og Pepe Reina (6,83).


Liverpool tester 15-åring
Ekstrabladet skriver at den 15-årige forsvaren til Vejle, Niels Bisp Rasmussen, snart skal til Liverpool for å prøvespille.

- Liverpool er meget begeistret over hva de har sett, Niels er en meget spennende midtstopper, sier Liverpools ungdomspeider i Danmark, Jimmy Hansen.

Tanken er at Bisp Rasmussen skal trene på akademiet i desember, og så spille sesongen ferdig i Vejle.

Ekstrabladet forteller videre at unggutten nylig skrev under en 3-årig avtale med Vejle til tross for et attraktivt tilbud fra FC Midtjylland.

Liverpool kan først skrive en kontrakt med spilleren når han fyller 16 år.

Avisen forteller også at U15 laget til Aalborg kommer til å bli invitert av Liverpool for å vise seg fram på akademiet i Kirkby. Talenter fra AaB, Viktor Nielsen, Lucas Andersen og Andreas Christensen, skal nylig ha gjennomført et vellykket treningsopphold hos LFC.  Igjen er kilden Jimmy Hansen.

- Sjefspeideren på Liverpools akademi, Malcolm Elias, var meget imponert over de tre talentene fra AaB. De kunne derfor tenke seg at hele laget til AaB kom og spilte en kamp mot Liverpool U15, sier Hansen.

- I min jobb følger jeg veldig godt med hva som rører seg blant unge talenter, og AaB har ikke kun disse tre spillerne, men et av Nordens beste U15-lag.

Tidspunktet for en slik kamp skal ikke være bestemt.