Riera hjem til Spania - smårusk for Torres

Riera har forlatt Spanias landslagsleir, og har reist hjem til Barcelona for å overvære sitt barns fødsel. Torres fikk et problem i høyre bein, men Belgia-kampen ikke i fare. Rykter om utvidelse av Anfield.

Albert Riera forlot den spanske landslagssamlingen i Tallinn tidligere i dag. Kantspilleren spilte de siste 12 minuttene mot Estland i gårsdagens 3-0-seier. Nå har imidlertid 26-åringen returnert til Barcelona for å overvære sitt barns fødsel. På mandag reiser landslagstroppen videre til Brussel for forberedelser til onsdagens oppgjør mot Belgia. Riera slutter seg til troppen i Brussel direkte fra Barcelona.

Torrres fikk problemer
Fernando Torres spilte hele oppgjøret mot Estland, men var den spilleren på det spanske landslaget som hadde størst problemer etterpå. Ifølge Marca har spissen kjenninger etter spark og et problem i høyre bein, men kampen mot Belgia skal ikke være i fare.

Hicks vil utvide dagens stadion?
Tabloidavisen The People hevder Tom Hicks har leid inn et arkitektfirma for å se på muligheten for å utvide Anfield. Hicks skal være hardt rammet av den globale finanskrisen, og med kostnader på £500M for å fullføre det stadionanlegget i Stanley Park har han nå blitt tvunget til å se på prosjektet igjen. Problemet med å utvide dagens stadion er alle husene og veiene i nærheten. En utvidelse fra 45362 til litt over 50000 skal imidlertid la seg gjennomføre. Med dagens økonomiske situasjon vil 5000 ekstra seter gi Liverpool verdifulle inntekter, og ses på som et fornuftig kompromiss.

Det vil være flere negative faktorer ved slikt alternativ. Klubben vil tape penger på mindre kapasitet under ombygging. Det vil neppe være mye å hente på lang sikt med 5000 ekstra seter og bare en tribune hvor man kan få inn nye fasiliteter. En utvidelse kan heller ikke foretas umiddelbart, og vil være avhengig av en byggetillatelse. Eventuelle nye eiere vil vel heller ikke se noen fremtid i et stadion med kapasitet på kun 50000?