Riera skadet på trening

Liverpool Echo melder at Albert Riera pådro seg en skade på trening i går kveld. Det er likevel ventet at spanjolen er i stand til å spille kveldens kamp mot PSV.

Albert Riera skal ha fått seg en smell i ankelen på Liverpools trening i Nederland i går kveld. Vingen ble som kjent hvilt mot Blackburn i helgen, og skaden skal ikke være alvorligere enn at han trolig starter kveldens kamp. Nå ønsker han å avslutte gruppespillet med stil. Målet er å slå PSV og vinne gruppen.

- Selvsagt ønsker vi å vinne gruppen, sier han til Liverpool Echo.

- Vi vet vi allerede er klare for neste runde, men når du spiller for en klubb som Liverpool er alle kamper en utfordring, og nå må vi gjøre vårt beste for å vinne gruppa.

- PSV vil være en vanskelig motstander, ettersom de ønsker å ta tredjeplassen slik at de får spille i UEFA-cupen. Selv har vi gjort det bra, som var klare for avansement før denne siste runden. Det vil være fint om vi kan vinne gruppa i tillegg.

- Vi har ikke vår skjebne helt i egne hender, da den også avhenger av hvordan Atletico gjør det mot Marseille. Men det er opp til oss å slå PSV, og så får vi se hva som skjer.

- Vi vet ikke om det vil være best å vinne gruppa eller bli nummer to. Det ser man først etter at trekningen av neste runde er foretatt. Men det vil uansett være best å spille hjemme på Anfield i den siste kampen i neste runde. Vi vet hvor viktige våre fans er under slike kamper.