Riera vil jobbe med Rafa

Albert Riera ønsker å jobbe med Benítez, og håper en avgjørelse kan komme i løpet av 24 timer. Espanyols president innrømmer at man er inne i siste stadiet angående spillerens fremtid.

Guillem Balague har snakket med kilder nær Albert Riera. De har fortalt at spilleren "ikke kan forsøke noe hardere enn han gjør for å få igjennom en overgang til Liverpool". Anfield er spillerens soleklare førstevalg, ifølge den spanske journalisten. Samme kilde uttaler at "han vil lære mye fra Benítez, og han vet hvor seriøs Liverpool-manageren er, selv om han kommer til å måtte arbeide veldig hardt".

- Det ser da ut som at Albert Riera kommer til å slutte seg til den røde halvdelen på Merseyside, såfremt Liverpool klarer å matche Evertons bud. Spilleren tror at ting kan være ordnet så tidlig som tirsdag.

Barcelona-avisen Sport hevdet tidligere i dag at Liverpool allerede hadde kommet med et like godt bud som "The Toffees".

Balague føler seg ikke sikker på om Espanyol ønsker å selge Riera.
- Espanyols president skal være usikker på om han virkelig ønsker å selge spilleren. Vi snakker om en spiller som blir beskrevet av en høytstående kilde i Barcelona-klubben som "den beste spilleren i Europa når han spiller bra". Espanyols president er bekymret for hvordan en overgang vil bli mottatt av klubbens supportere.

Balague hevder også at flere personer innad i Barcelona-klubben ønsker å selge kantspilleren.
- Andre nøkkelpersoner i Espanyol er svært ivrige etter å få gjennomført salget ettersom de er klar over at Riera er ulykkelig i klubben. Han er en spiller som, når han er ulykkelig, daler betraktelig i form. De har også sett seg ut en erstatter: en ung søramerikaner som de føler vil mangedoble verdien de neste sesongene.

President Daniel Sanchez Llibre uttaler, ifølge engelsk presse, at overgangssaken angående Riera går inn i siste fase, mens en overgang for Luis Garcia til Benfica har falt sammen.
- En mulig overgang for Luis Garcia til Benfica er avblåst, mens Riera-affæren er inne i siste stadiet. Hvis noen ønsker å dra, kan det bli håndtert i løpet av 24 timer.

Kilder: guillembalague.com, skysports.com.