Riise akter å reise seg igjen

John Arne Riise er i ferd med å komme til hektene igjen etter tirsdagens selvmål, men er usikker på om han får ny kontrakt med Liverpool. Påstander om at stadion var overfylt.

John Arne Riise akter å reise seg igjen etter det uheldige selvmålet på overtid av overtiden mot Chelsea tirsdag kveld. Sunnmøringen har nå overfor norsk presse snakket ut om den gedigne skuffelsen etter at ballen lå i nota bak Pepe Reina.

- Det var veldig skuffende å se ballen havne i eget nett. Spesielt på det tidspunktet, uttaler han til VG.

- Noen ganger opplever du ting som dette som forsvarer. Nå skjedde det meg. Jeg vet jeg er mentalt sterk, og nå må jeg komme meg på beina igjen. Jeg har taklet tøffere ting enn dette, og vet jeg vil lære av feilen jeg gjorde, legger han til.

- Jeg er skuffet, men skal heve hodet igjen. Jeg skal kanalisere dette til å bli noe positivt. Min erfaring er at det er rette måten å slå tilbake på. Nå har jeg kommet til hektene igjen etter en tung natt.

- Jeg bestemte meg for å heade ballen tilbake i den retning den kom fra, men det var skru på innlegget og ballen var våt. Den skled av pannen min. Jeg var sjokkert over å se den gå i mål, forteller sunnmøringen.

Riise usikker på om han får ny kontrakt
Venstrebacken håper fortsatt at hans fremtid ligger på Anfield, men han har som kjent bare ett drøyt år igjen av kontrakten med Liverpool.

- Jeg håper og tror at jeg får ny kontrakt med Liverpool. Men jeg kan ikke definitivt si at min fremtid ligger her, ettersom jeg kun har ett år igjen av kontrakten og ikke har hørt noe fra klubben ennå. Jeg må jo være realistisk også.

- Jeg tror ikke selvmålet forandrer noe. Jeg synes det blir feil hvis det betyr noe for meg sånn sett, for det er verre ting som har skjedd på en fotballbane, sier han til VG.

27-åringen forteller at han ikke sovnet før klokken 5 natten etter Chelsea-kampen. Selv ikke noen trøstende ord fra manager Rafael Benitez i garderoben etter kampen kunne berge nattesøvnen.

- Han sa at jeg bare måtte heve hodet og at dette er sånt som kan skje. Han sa også at vi burde avgjort kampen mye før, sier Riise til VG.

Liverpool benekter at The Kop var overfylt
Liverpool FC går i dag ut i Liverpool Daily Post og avfeier påstander om at det var for mange folk på tribunene under tirsdagens semifinale mot Chelsea. Politi og vaktmannskaper har fått henvendelser fra publikum, der det har blitt påstått at det var alt for mye folk innenfor portene.

- Merseyside-politiet etterforsker påstander om at stadion var overfylt. Vi tar dette svært seriøst, uttaler Dave Lewis hos politiet.

Stadionmanager Ged Poynton avviser imidlertid anklagene, og hevder at publikumstallet var langt under kapasiteten.

- På en Champions League-kamp får vi ikke slippe inn mer enn 42 800 mennesker. Bare 42 150 var innenfor portene tirsdag kveld. Jeg skal ikke påstå at noen få mennesker har sluppet igjennom kontrollen, men generelt sett har vi god kontroll. Problemet er at folk ikke sitter på setene sine, men flytter seg for å stå trangere på bestemte områder.

2945 billetter på White Hart Lane
Liverpool FC opplyser at de har mottatt 2945 billetter til årets siste ligakamp, mot Tottenham på White Hart Lane søndag 11.mai. Disse legges ut for salg til sesongkortholdere som har 11 bortekamper i ligaen fra i fjor registrert på sine kontoer fra tirsdag 29.april.  Torsdag 1.mai slipper de som var på 8 bortekamper i fjor til, mens salget avsluttes med at de som var på 6 bortekamper i fjor får kjøpe billetter lørdag 3.mai.

Maxi Rodriguez linkes til Liverpool
Tabloidavisen Mirror linker i dag Liverpool til Atletico Madrids midtbanespiller Maxi Rodriguez. Avisen hevder at de røde har vært i samtaler med Atletico om 27-åringen.