Riise diskuteres på NRK

Bakrommet på NRK vil snakke om John Arne Riise og hans selvmål. Påstand: Tom Hicks rådet til å selge. Mancini linkes igjen til Anfield.

LFCSCSB på NRK
Formann i supporterklubben, Pål Chr. Møller, er invitert til kveldens fotballmagasin "Bakrommet". John Arne Riise er tema. Programmet er på NRK2 med sendestart kl 19.30.

Bank nervøs på vegne av Hicks
I en spekulativ artikkel i Daily Express sies det at finansieringsinstitusjonen JP Morgan skal ha oppfordret Tom Hicks til å selge sine 50% i Liverpool FC. En kilde i London påstår at Hicks ikke er i stand til å oppfylle sine låneforpliktelser slik situasjonen er for øyeblikket, men bankene vil foreløpig avvente med å aksjonere før Liverpools skjebne i årets Champions League er beseglet.

"Hicks bankforbindelser er blitt veldig nervøse overfor hans evne til å finansiere sin gjeld", hevder kilden til Daily Express. "De kan se en kjøper av Liverpools aksjer, og så lenge det kun er en som er aktuell, er de bekymret for at det kan falle igjennom. Det må ikke få lov til å skje."

"Han skylder bankene, og de ønsker at han skal selge. Hicks har fått sine sjanser til å skaffe penger, men i det nåværende markedet har han ikke vært i stand til å gjøre det.

"I leiren til Hicks fortsetter man å hevde at man ikke behøver å refinansiere før i 2010, men det høres ikke troverdig ut når Hicks har prøvd så hardt som han har gjort i å finne nye partnere.

"Hvis Hicks kan holde ut til 2010, da vil han ikke ha personlige ressurser til å tilføre noe til transferbudsjettet eller skaffe lån til å bygge et nytt stadion. Det vil igjen skape enda større press på hans personlige finansielle situasjon."


Mancini vurderer exit
Amanatino Mancini, som Liverpool ble linket til foran denne sesongen, skal i følge The Mirror vurdere å kjøpe seg ut av sin kontrakt med Roma. Ut fra gjeldende regler skal den brasilianske vingen kunne gjøre det for £4M. Spilleren linkes derfor igjen med Anfield, men hvorvidt Rafa fortsatt er interessert gjenstår eventuelt å se.

Mer spekulative kilder sier at et Porto med finansielle problemer skal være villig til å la stjernespilleren Ricardo Quaresma bli solgt for et beløp helt ned mot £5M. Quaresma er en annen som tidligere har vært satt i forbindelse med LFC.

Vi understreker at disse ryktene må tas med en solid dose salt.