Riise gir ikke opp

John Arne Riise ønsker å fortsette karrieren på Anfield, selv om fremtiden hans i Liverpool virker usikker. U18 tapte mot Atlanta Silverbacks U23 i USA.

Rafael Benítez kunne i forrige uke avsløre at han vil lytte til bud på John Arne Riise i sommer. Derfor kan nordmannen ha spilt sin siste kamp for Liverpool, men Riise er ikke særlig lysten på et klubbskifte.
- Jeg drømmer om å bli i Liverpool, men dersom det ikke skjer noe, får jeg ta saken i egne hender. Da må jeg kontakte Liverpool og høre hva klubben vil, sier Riise til TV 2 Sporten.

Riises kontrakt går ut neste sommer, og på ryktebørsen har han blitt koblet til klubber som Roma, Aston Villa, Newcastle og Middlesbrough.
- Det er jo selvsagt hyggelig med interesse. Jeg har et godt rykte, og kan spille i flere posisjoner, som ikke alle kan.

- Men det interesserer meg egentlig ikke, for jeg har lyst til å være der jeg er nå.

U18 tapte i USA
Onsdag i forrige uke tapte Liverpool U18 0-2 mot Atlanta Silverbacks U23 på en turné i USA. Kampen ble spilt foran mer enn 3000 tilskuere på Silverbacks Park. Begge hjemmelagets scoringer kom på dødballsituasjoner i 2.omgang. Marvin Pourie kunne gitt gjestene ledelsen allerede etter 19 minutter da han kom seg forbi to forsvarere, men skuddet gikk like utenfor fra kloss hold. Fem ninutter senere hadde Steven Irwin en gyllen sjanse, også han lurte to forsvarere, men avslutningen gikk også denne gang til side for mål.
- Jeg synes vi spilte veldig godt i 1.omgang, uttalte Hugh McAuley til accessnorthga.com.

- Vi hadde noen gode sjanser, men vi må gi kreditt til dem. Forsvaret deres var godt organsiert, og de tillot oss ikke mange sjansene. Uheldigvis tok vi ikke vare på mulighetne de ga oss.