Riise gir seg ikke uten sverdslag

John Arne Riise akter å gjenvinne venstrebackplassen i Liverpool fra Fabio Aurelio, og har intet ønske om å forlate Merseyside. Mike Riley dømmer Chelsea-kampen.

John Arne Riise har nok en gang gjentatt at han ønsker å bli i Liverpool resten av karrieren, etter at norske medier de siste dagene har linket ham bort fra Merseyside til sommeren. Sunnmøringen sier til Sky Sports News at han aksepterer Rafael Benitez sin rotasjonspolitikk, etter at Fabio Aurelio har blitt foretrukket på venstrebacken de siste par kampene.

- Det har vært skuffende å ikke spille de siste par kampene, men alle vet hvordan vår manager tenker. Han liker å rotere på laget og troppen. Jeg misliker å ikke få spille, men jeg forstår at han liker å rotere, sier rødluggen.

- Manageren har valgt Aurelio i noen kamper. Han har vært mye skadet, men har fått noen kamper nå. Det har jeg ingen problemer med, legger han til.

- Jeg ønsker å bli i Liverpool resten av karrieren dersom det er mulig. Det har jeg sagt hele tiden, og jeg håper det vil skje. Men da må jeg spille bra, og fortsette med det i mange år fremover.

- Akkurat nå er jeg lykkelig og ser frem til resten av sesongen. Vi kan ennå oppnå gode resultater, sier 28-åringen som i kveld spiller landskamp for Norge mot Wales.

Han tar avstand fra spekulasjoner i pressen om at Liverpool forsøkte å selge ham under transfervinduet i januar.

- Det kjenner ikke jeg til i alle fall. Dette er bare pressespekulasjoner. Dersom klubben hadde ønsket å selge meg, ville det ha vært gjort nå. De gjorde ikke det, og jeg tror de er fornøyde med meg. Jeg er lykkelig i Liverpool, men tenker egentlig ikke så mye på fremtiden. Jeg trives med å spille, og så får vi se hva fremtiden vil bringe, kommenterer sunnmøringen.

Riley dømmer på "brua"
Mike Riley er satt opp som dommer av Chelsea v Liverpool på søndag, mens P. Kirkup og A. Butler vil være linjemenn i denne kampen. Alan Wiley er fjerdedommer.