Riise håper Torres får avlastning

John Arne Riise håper at flere Liverpool-spillere enn Torres finner veien til nettmaskene mot Aston Villa i kveld. Alonso stenger spekulasjonene ute. Legendelaget til veterancupen er klart.

John Arne Riise frykter at Liverpool begynner å bli for avhengige av Fernando Torres. Det sier han til liverpoolfc.tv. Nordmannen er bekymret over at spanjolen må bære en for stor del av scoringsansvaret.

- Folk snakker om at Torres og Gerrard scorer alle målene våre, så nå behøver vi andre som kan score også. Babel har begynt å gjøre en del mål som innbytter, og er i ferd med å finne toppformen. Nå er det opp til vingene, midtbanespillerne og til og med forsvarerne å gjøre flere mål, for Torres kan ikke alene vinne alle kampene for oss, sier sunnmøringen.

I kveld venter altså en ny kamp, mot Aston Villa på Anfield. Riise kan få den vanskelige oppgaven med å stagge hurtige Gabriel Agbonlahor.

- Jeg forventer en tøff kamp i kveld. Du vet aldri om du vil få spille, men jeg har tenkt på denne kampen i noen dager nå, ettersom jeg liker å forberede meg. Mentalt må du være klar for oppgaven.

- Med Carew på topp og hurtige spillere som Agbonlahor og Young på flankene, er Villa virkelig en trussel for oss. Men jeg er sikker på at manageren vil vite om dette, og gjøre de taktiske endringene som er nødvendige.

Etter Villa-kampen venter 4.runde i FA-cupen mot vesle Havant & Waterlooville på lørdag.

- Jeg hadde aldri hørt om Havant før. Det blir en stor begivenhet for dem å spille på Anfield. Vi vil møte dem med respekt, ettersom dette vil være den største kampen i deres karriere. Vi må være forsiktige, så vi ikke går på en blemme, avslutter Riise.

Alonso stenger spekulasjonene ute
Xabi Alonso lar seg ikke stresse av alle spekulasjonene omkring Liverpool FC om dagen. Alt oppstyret rundt klubbens eiere, og deres forhold til manageren, står i fare for å underminere de røde denne sesongen. Alonso forteller at spillerne gjør sitt beste for å stenge disse spekulasjonene ute.

- Vi spiller for Liverpool, og det vil gjerne være mye oppstuss rundt klubben, manageren og spillerne. Det som blir sagt utenfor garderoben, forblir utenfor garderoben. Vi jobber fortsatt etter de samme prinsippene, og vi drar i samme retning. Det er den beste måten å jobbe videre på, uttaler spanjolen til Setanta Sports.

Legendelaget til veterancupen er klart
Kommende helg er det klart for Veterancup for tiende gang i Årdal & Lærdal, og "Liverpool Legends" har bekreftet at de kommer med følgende lag: Rob Jones, Gary Gillespie, Paul Walsh, Jason McAteer, Bob Bolder, John Wark & Ronnie Whelan.

På nettstedet www.gooba.no pågår det en auksjon frem til onsdag kl 21:00, der man kan kjøpe seg plass på Liverpool-laget. Auksjonen inkluderer hotell og bankett, og budet er foreløpig på 3600kr. For øvrig auksjoneres det også ut signerte Liverpool-trøyer i forbindelse med Veterancupen.