Riise i Newcastles søkelys

John Arne Riise kan ende opp på St James' Park, etter at Newcastle nå lar Emre returnere til Tyrkia. ”The Magpies” har øremerket de £4M de får inn på salget til å hente nordmannen.

Lokalavisen The Northern Echo i Newcastle hevder at Kevin Keegan vil bruke pengene han håver inn ved å selge Emre til Fenerbahce til å kjøpe John Arne Riise fra Liverpool.

Emre forlot Tyrkias EM-forberedelser i helgen for å diskutere personlige betingelser med Fenerbahce, etter at Newcastle aksepterte et bud på om lag £4M. Pengene skal altså ifølge The Northern Echo allerede være øremerket et kjøp av Riise fra Liverpool. Det er ventet at Newcastle vil legge inn et formelt bud med det aller første.

Manager Keegan skal prioritere å hente inn en ny venstreback i sommer, ettersom han kun har Jose Enrique av rutinerte krefter i den posisjonen. At Riise også er i stand til å spille på venstreflanken på midtbanen, er noe "skjærene" skal ha lagt vekt på i sin søken etter en ny venstreback, ettersom Emre nå forsvinner og Charles N'Zogbia også kan være på vei vekk.

Også en annen transferaktuell Liverpool-spiller, Peter Crouch, skal også stå på blokka til Kevin Keegan.