Riise innser at det kan bli klubbskifte

John Arne Riise innser at han kan bli nødt til å skifte klubb i sommer. Men aller helst ønsker han å fortsette i Liverpool.

I et lengre intervju med Nettavisen blir John Arne Riise blant annet konfrontert med hva han tenker om fremtiden sin i Liverpool. Dette er hva han svarte:

- Jeg er usikker. Hvis jeg ikke hører noe før sommeren, må jeg se an situasjonen. Vi får håpe at jeg kommer til enighet med klubben om hva som skal skje. Det er ikke usannsynlig at det kan bli klubbskifte. Jeg har sagt at jeg vil bli hvor jeg er, men det har vært mye rykter i avisene, om veldig mange store klubber.

Han utdypet han også svaret.

- Det er fantastisk å bli koblet til sånne lag. Avisene skriver at jeg har et bra rykte i Europa, og det vet jeg at jeg har. Samtidig spiller jeg i en posisjon som mange klubber ser etter. Jeg trives veldig godt der jeg er, men det ser som sagt veldig usikkert ut for øyeblikket.

- Jeg tenker ikke noe om det, det er fortsatt litt fjernt for meg. Jeg må ta det når det kommer. Men uansett er det viktigste for meg å få spille fast, konkluderte Riise når han ble spurt om hvilke klubber eller ligaer som står øverst på ønskelisten ved et eventuelt klubbskifte.