Riise: - Respekter Rafa!

John Arne Riise går i dag ut og forsvarer Rafael Benítez, og kritiserer engelske aviser. Mikel San José på landslagssamling med Spania U19. Astrit Ajdarevic på U18 samling.

Det er mange spekulasjoner rundt Rafael Benítez sin fremtid i Liverpool om dagen, og John Arne Riise går i kveld ut og forsvarer sin manager.

- Vi aner ikke hva eierne tenker, men husk at Benítez har gitt klubben mange troféer. Han har vunnet Champions League, FA cupen, Community Shield og Super Cupen her, og har også tatt laget til enda en Champions League-finale - så han fortjener å bli behandlet med mer respekt. Det er en skam at han må gjennom dette, sier venstrebacken til Setanta Sport.

- De mest utrolige ting har blitt skrevet i pressen om hva som foregår i klubben. Jeg vet ikke om alt er sant, selv om Hicks har bekreftet at de snakket med Klinsmann - men Rafa Benítez er en fantastisk manager for klubben. Den eneste måten vi kan kjempe for han, er å få gode resultater, for å sørge for at styret gir han støtte, avslutter nordmannen.

Mikel San José og Astrit Ajdarevic på landslagssamling
Reservelagsspiller Mikel San José er en av 24 som har blitt tatt ut til en landslagssamling for Spania U19 utenfor Madrid den 22. og 23. januar.

Også Astrit Ajdarevic skal på landslagssamling. Roland Larsson har tatt ut hele 58 spillere til årets første landsalgssamling for U18. Denne samlingen skal være på Bosön, Lidingö, fra 4. til 7. februar.