Riise savner utspill fra klubben

I praksis er sesongen over for Liverpool, og John Arne Riise innrømmer overfor Dagbladet i dag at dette kan være hans siste sesong for de røde.

Sunnmøringen har bare ett i år igjen av kontrakten med Liverpool, og ledelsen på Anfield har fortsatt ikke tatt kontakt med nordmannen for å diskutere en forlengelse.

- Jeg føler meg ikke dårlig behandlet, men jeg føler at jeg kunne hørt noe fra klubben siden jeg har vært her i sju år. Jeg har vært med på alt som er vunnet, og jeg har spilt alt som er å spille. Men dette er opp til sjefen å bestemme, sier Riise til Dagbladet.

Riise er klar på at noe må skje til sommeren. Og han er skuffet over at han foreløpig ikke har hørt noe.

- Det er litt skuffende at det er blitt slik, med ett år igjen til kontrakten går ut og jeg ikke har hørt noe. Men hva manageren tenker, vet ingen, sier Riise som har spilt 44 kamper for Liverpool denne sesongen.

- Jeg føler at noe må skje i sommer. Det er vanskelig å si noe konkret. Men det kan hende at jeg kommer til å vurdere klubbskifte, det legger jeg ikke skjul på. Det er to kamper igjen av sesongen, men jeg føler ikke at jeg har noe å bevise heller. Jeg kan runde 350 kamper for Liverpool denne sesongen, det betyr 50 kamper i snitt, sier venstrebacken.