Riise takker fansen

John Arne Riise forlot Liverpool til fordel for AS Roma i sommer, men fikk aldri mulighet til å takke supporterne. Nå har han skrevet et åpent brev til fansen.

John Arne Riise ønsker å takke fansen etter syv års tjeneste. Han har i den forbindelse sendt følgende brev til Liverpoolfc.tv.


Kjære supportere av Liverpool FC!
  
Etter syv sesonger på Anfield er det på tide for meg å "gå videre". På mange måter føles det inspirerende og spennende å bli kjent med presset fra en ny arbeidsgiver, møte nye fans, møte en ny kultur og spille en ny type fotball. Jeg ser frem til dette nye eventyret, men jeg reiser med et savn.
  
Det er ikke lett for meg å forlate dere - verdens beste supportere! Jeg har tenkt på dette nesten hver dag denne sommeren. Etter syv fantastiske sesonger og mer enn 340 kamper for Liverpool har jeg aldri hatt mulighet til å foreta et virkelig og skikkelig farvel med dere - verdens mest motiverende fans. Dere har alltid støttet meg og laget, og jeg ønsker at dere alle skal vite hvor viktige dere har vært for meg og de andre spillerne.
  
Jeg har sagt "takk" til klubben, personalet og spillere, og de vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Og dette er mitt takkebrev til alle fans der ute som har støttet meg i løpet av disse årene. Jeg vil følge laget tett fra Italia, og vil holde kontakten med mange av spillerne og mange av mine venner i Liverpool.
  
Med hensyn til de mange hundre store øyeblikkene jeg har opplevd i rødt, vil det være urettferdig å trekke frem ett høydepunkt i stedet for et annet. Det har alltid vært et høydepunkt å ha på seg den røde skjorta på Anfield. Det har alltid vært et privilegium å ha initialene LFC på plass nærmest hjertet. Som dere alle vet var jeg en spiller som alltid, uansett hva, ga 110 prosent på hver treningsøkt og hver kamp. Jeg har alltid prøvd å gi dere den underholdningen dere fortjener. Selv i de dårlige øyeblikkene var dere der for meg og laget.
  
Hvert minutt foran den røde hærskare har vært et privilegium. Selv etter mitt uheldige selvmål mot Chelsea i semifinalen i Champions League i fjor - der alle våre drømmer ble knust - følte jeg at støtten og sympatien fra dere var ekte og viktig. Da jeg skrev under for sju år siden, kunne jeg ikke i min villeste fantasi forvente et slik opphold som dere alle ga meg. Jeg vil alltid være takknemlig for det. En stor takk til dere alle.
  
Jeg er 100 prosent oppriktig når jeg sier at jeg alltid vil huske alle de store øyeblikkene vi har hatt, og dere - våre fans - har så stor betydning for disse flotte kampene og store øyeblikkene. Liverpool FC vil ha flere store øyeblikk som dette i fremtiden, og jeg håper at jeg vil oppleve store ting med mitt nye lag - AS Roma. Jeg håper dere vil fortsette å følge min karriere.
  
Derfor kan jeg ikke si farvel, men på gjensyn.
Arrivederci - Walk on!

Hilsen
John Arne Riise
"The Ginger"