Riise vurderer fremtiden

VG har i dag intervjuet John Arne Riise om fremtiden. Der kommer det frem at nordmannen og Rafa Benítez snart skal gå i samtaler, ettersom han kun har ett år igjen av sin kontrakt.

John Arne Riise har flere ganger uttalt at han gjerne blir på Anfield utover kontraktslengden. Nordmannens kontrakt løper som kjent ut neste sommer, og foreløpig har han ikke fått tilbudt ny avtale på Anfield. VG skriver i dag at manager Rafa Benítez har sagt han vil sette seg ned med venstrebacken for samtaler i løpet av de kommende ukene.

- Da får vi se hva som skjer, om det blir ny kontrakt eller ikke, sier han til VG Nett.

Han innrømmer at han ikke er fornøyd med å kun være backup på venstrebacken, etter at Fabio Aurelio har vært Benítez sitt førstevalg den siste tiden.

- Jeg kan skjønne at han har kjørt det samme laget de tre-fire siste ukene. Vi har vunnet og spilt kanonbra. Men jeg føler meg i kanonform og gjør jobben min, og er ikke "happy" med situasjonen akkurat nå, sier han videre.

Tidligere har han antydet overfor NRK at det kan bli aktuelt å bytte klubb i sommer.

- Jeg er fornøyd med kampene jeg har fått spille, men det har blitt litt for mye én og én kamp. Men mye kan skje i Liverpool. Jeg er en spiller som er vant til å spille 80% av kampene. Hvis jeg fortsetter å ikke få så mye spilletid som jeg ønsker, så må jeg se det an til sommeren, sier rødluggen til NRK.