Robbie Keane friskmeldt

Rafael Benitez bekrefter at Robbie Keane trente som vanlig i dag og skal være klar til kampen mot Fulham. Manageren håper at en Steven Gerrard i fremgang rekker Marseille.

Det ser ut til at Liverpools spillere har kommet helskinnet gjennom onsdagens landskamper, selv om Rafa Benitez sier at noen av dem er litt slitne. Manageren bekrefter at Robbie Keane vil være tilgjengelig igjen, og at Steven Gerrard kan rekke onsdagens kamp i Champions League mot Marseille.

- Jeg tror han vil være okay, sa Rafa om Keane på dagens pressekonferanse. - Han trente i dag og bør være klar til morgendagens kamp.

- Noen av spillerne som kom tilbake fra landskampene var litt slitne, men jeg tror de fleste av dem vil være i orden til helgen.

- Steven Gerrard blir stadig bedre, men kampen mot Fulham kom likevel for tidlig for ham. Han arbeider fortsatt med fysioterapeutene og er ikke spilleklar. Det kan være at han blir klar i tide til onsdag, men det vil avhenge av de neste dagene. Vi håper å ha han klar til Marseille.

Martin Skrtel og Phillip Degen er som kjent langtidsskadet.